Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /PodKat: een fris lokaal tegendraads sociaal nieuws medium ding

Blog

PodKat: een fris lokaal tegendraads sociaal nieuws medium ding

Sinds kort is er een nieuw, supergaaf, initiatief op Facebook, PodKatJe bent het vast al tegengekomen de afgelopen weken of je hebt er minimaal over gehoord. Hilarische nieuwsfilmpjes van Katwijkse gebeurtenissen met een ietwat vreemde invalshoek gebracht door goedgebekte en behoorlijk brutale presentatoren.

Naar eigen zeggen: ‘De Video Podcast van Katwijk. Onzin content op basis van actualiteit binnen gemeente Katwijk’

De eerste vier filmpjes staan online en eerlijk gezegd is het niveau nu al behoorlijk te noemen en de onderwerpskeuze enorm verfrissend. Van windmilf windmolens tot bingo via de truckrun naar een zuipfeest waar iedereen nuchter blijft. (of was het nou een Frisfeest waar iedereen dronken is?)

Volg jij het nog?
Gauw kijken want in de wereld van PodKat is dit volstrekt normaal. 

Zoals bij alle goede, nieuwe, frisse dingen met een eigen invalshoek zijn de eerste haters ook al gesignaleerd. Sterker nog, in het korte bestaan van PodKat hebben de eerste geïnterviewde ‘notabelen’ in pak al een ‘Vogelaartje’ gedaan en is medewerkers de toegang tot een evenement ontzegt. Beter kan je niet scoren als beginnend lokaal tegendraads sociaal nieuws medium netwerk ding.

Leuk om te zien dat een aantal oude bekenden van de videogroep van Kattuk.nl ook bij PodKat is betrokken. Goed bezig gasten!!

Voorlopig is het de bedoeling dat er elke week twee filmpjes online komen. Binnenkort een item over een viswedstrijd en de onvermijdelijke bloopercompilatie die normaliter pas aan het eind van het seizoen komt maar er is nu al zoveel onzinmateriaal geschoten dat te leuk is om weg te doen dus dan maken we er nu ook vast maar eentje. Dat dus!

Nieuwsgierig?
Check PodKat HIER!

Later meer over PodKat…..Wie zijn dat eigenlijk? Waarom doen ze zo brutaal? Wat is er zo grappig aan? En waar zijn ze allemaal al weggestuurd? 

Podkat22

Geschreven door: Redactie

Comment: 1

Laat een reactie achter

X