Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /PIZZA PARTY! Uitnodiging voor alle jonge helden

Blog

PIZZA PARTY! Uitnodiging voor alle jonge helden

 Het Welzijnskwartier organiseert 11 mei een heuse PIZZA PARTY! Alle jong helden zijn van harte welkom! Heb jij broertjes en/of zusjes die ook jonge helden zijn? Ook zij mogen mee! Wat gaan we doen? Pizza eten natuurlijk en daarnaast gaan we een NERFBATTLE houden. Maar je kan natuurlijk ook gewoon lekker chillen, gamen, darten of een potje kaarten.  We starten de party om 16:00 uur het duurt tot ongeveer 19:00 uur. De locatie is Scum Katwijk. Wees er snel bij! Er is plek voor 40 jonge helden.

Wanneer ben je nu een Jonge Held?
Is er bij jou thuis iemand lang ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Maak je je daarover vaak zorgen? Moet je thuis vaak meehelpen? Of zorg je vaak voor je familielid? En ben jij jonger dan 24 jaar?  Dan ben jij een jonge mantelzorger. Wij noemen dat een Jonge Held!

Ben of ken jij een Jonge Held?
Dat kan jezelf zijn, een familielid of andere bekende. Bij ons kunnen jonge helden terecht met vragen. Wij bieden een luisterend oor, verzorgen ontmoetingsmomenten met lotgenoten en er worden dagjes uit georganiseerd zoals de Winter Efteling, pizza party.

Aanmelden kan je doen door middel van een mailtje te sturen met daarin: de naam van de jonge held, leeftijd en telefoonnummer naar nadinedekoning@welzijnskwartier.nl

Wil jij in de groepsapp met andere jonge helden?
Stuur dan een WhatsApp bericht naar 0613424207 met daarin de tekst ‘jonge helden’ en jou naam.

pizzaparty

 

 

 

Geschreven door:   Nadine - JongerenKwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X