Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/GemeenteBelangen /Persberichten Politieke Partijen n.a.v. verkiezingsuitslag

Blog

Persberichten Politieke Partijen n.a.v. verkiezingsuitslag

Nog een nabrander van de gemeenteraadsverkiezingen, wat persberichten politieke partijen Hart voor Katwijk, GemeenteBelangen en KieskKatwijk n.a.v. de uitslag.

In de trant van ‘Kiezers bedankt’ ‘We hebben ons best gedaan, maar de kiezer heeft gesproken’

en all time favorite: ‘bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen’

Hart voor Katwijk
Hart Voor Katwijk is met drie zetels in de gemeenteraad gekozen. We zijn, naar het aantal stemmen (2450) en zetels (3) zelfs de vijfde partij in Katwijk geworden.

Alle kiezers bedankt voor het vertrouwen!

Anita van Ginkel (48), Aad Oosterlee (61) en Gijsbert Schrijvers (27) gaan Hart Voor Katwijk vertegenwoordigen de komende vier jaar.

Je kunt ons volgen op de website www.hartvoorkatwijk.nl of ‘like’ ons op Facebook.

Groet,

Anita van Ginkel, fractievoorzitter Hart Voor Katwijk.

Kiezers bedankt!
GemeenteBelangen heeft een teleurstellend verkiezingsresultaat gehaald op 19 maart jl. Na drie periodes van winst komt de terugval met drie zetels hard aan. De koers van de laatste jaren was om  vanuit de oppositie constructief mee te werken aan belangrijke zaken als bereikbaarheid, huisvesting, zorg, cultuur en sport. Wij hebben daarbij altijd een eerlijk geluid laten horen. GemeenteBelangen is niet van de loze beloften en de broodjes aap.

Gelukkig was dat voor onze trouwe achterban een herkenbaar GB. Die kiezers willen wij bedanken voor hun stem. Helaas hebben we een flink deel van onze achterban niet kunnen binden. De komende vier jaar zullen wij er alles aan doen om het vertrouwen in GemeenteBelangen terug te winnen.

Esther Schonenberg,

Voorzitter bestuur GemeenteBelangen

KiesKatwijk bedankt de kiezer
KiesKatwijk heeft uiteindelijk twee zetels in de wacht kunnen slepen. Daar moeten we denk ik blij mee zijn want het is best moeilijk om een nieuw politiek “produkt” onder de aandacht van een groot publiek te brengen.

In grote lijnen hebben inwoners niet veel interesse in de lokale politiek, niet minder dan 44% van de mensen gaat niet eens naar de stembus. En bij de andere helft van het kiezersvolk hebben we ze moeten overtuigen om eens wat anders te kiezen dan de vorige keer.
Met twee zetels gaan we de wereld natuurlijk niet veranderen maar in samenwerking met andere partijen kunnen we wellicht net het verschil maken bij de grote onderwerpen waarop we onszelf geprofileerd hebben.

In ieder geval bedanken we de kiezers die ons een kans wilden geven. Die kans gaan we zeker benutten en als u dat als kiezer wilt controleren dan is het misschien een goed idee om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Geef uw e-mailadres door via kieskw2014@gmail.com dan sturen we u de komende vier jaar de nodige informatie over de gemeentepolitiek en de standpunten die we hierin innemen. En natuurlijk kunt u ons ook via die weg informeren en becommentariëren.

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X