Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Pepweek CJR en CJV/YMCA Katwijk vol activiteiten. Thema: ‘Leven met lef!’

Blog

Pepweek CJR en CJV/YMCA Katwijk vol activiteiten. Thema: ‘Leven met lef!’

pepweekDe Pepweek 2014 gaat zaterdag 25 januari van start. Ook dit jaar staan er weer volop activiteiten voor jong en oud op het programma. Midden in het winterseizoen is deze week een ‘oppepper’ voor alle gemeenteleden van de Hervormde gemeente Katwijk aan Zee.

Het thema van deze Pepweek is: ‘Leven met lef!’ De Pepweek wordt jaarlijks georganiseerd door de Confessionele Jeugdraad (CJR) en het CJV/YMCA Katwijk.


Voor de kinderen start de Pepweek op zaterdag 25 januari met het zwemfestijn in Aquamar. Voor de jongeren en volwassenen is er een volleybaltoernooi. Daarnaast zijn er de jeugd -en gezinsdiensten. De catechisanten krijgen bezoek van De Brug. De kinderen kunnen dit jaar kijken en meedoen met de voorstelling van Jonaboot. Samen zingen kan tijdens de Praiseavond in de Oude Kerk. De jongeren kunnen ook wat moois doen voor de voedselbank door taarten te maken. Nieuw onderdeel is dit jaar het Walking Dinner. Voor de dames is er ook dit jaar een creatieve ladies night. 

Voor meer informatie: www.hgkatwijk.nl/cjr.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X