Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Pannenkoekendagen in nieuw jasje

Blog

Pannenkoekendagen in nieuw jasje

Jongeren Kattuk.nl bakken dit jaar ook mee!

Dit jaar worden de pannenkoekendagen in een nieuw jasje gestoken. Op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 februari gaan jongeren pannenkoeken bakken in verschillende buurthuizen, kantines en kerken.

Nieuw is dat er dit jaar wordt aangesloten bij bestaande eettafels en gemeenschappen die anderen die een extraatje kunnen gebruiken verwelkomen, bijvoorbeeld ouderen, mantelzorgers, mensen met een beperking of mensen met een klein sociaal netwerk.

De pannenkoekendagen zijn een vaste activiteit geworden in gemeente Katwijk, al acht jaar bakken jongeren in de winter pannenkoeken voor ouderen en kwetsbare groepen. Zij bieden zo een leuke avond voor hen die dit extraatje goed kunnen gebruiken, en komen zo zelf in contact met mensen die ze anders niet zo snel spreken. Samen eten verbindt en de pannenkoeken dagen zijn hier een mooi voorbeeld van.

Dit jaar is nieuw dat er niet meer enkel bij instellingen wordt gebakken, maar mensen worden uitgenodigd doormiddel van tickets. Deze tickets worden uitgedeeld door verschillende organisaties, zoals Team Sociale Ondersteuning, GGZ rivierduinen, ‘s Heeren Loo en mantelzorgondersteuning.

Persbericht Welzijnskwartier

Vanuit Kattuk.nl doen we ook mee! Wij staan woensdag te bakken in de Zwanenburg..

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X