Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Pannenkoeken voor jong en oud

Blog

Pannenkoeken voor jong en oud

Door de jongeren van het Welzijnskwartier zijn er op 28 maart tijdens de Nationale Pannenkoekendag gezonde pannenkoeken gebakken voor ouderen in de buurt en De Wilbert!

Om jong en oud op een gezonde en smakelijke manier met elkaar in contact te laten komen had het Welzijnskwartier enthousiaste jongeren vanuit het jongerenproject The Factory benaderd om op twee tienerlocaties pannenkoeken te bakken. In De Schuit en Stappers zijn de jongeren een hele middag vol plezier aan het bakken geslagen met boekweitmeel en amandelmelk. Want deze twee basisingrediënten samen met wat ei en kaneel, maken van een pannenkoek een gezonde en smakelijke maaltijd.

De gezonde pannenkoek was net zo nieuw voor de jongeren als voor de ouderen, waardoor het maken en eten van de pannenkoek even wennen was, want smaken verschillen. Al met al heeft iedereen toch genoten van de pannenkoeken en we willen hierbij het keukenpersoneel van De Wilbert hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze leuke activiteit.

Het Welzijnskwartier kijkt terug op een goede samenwerking waar contact tussen jong en oud en gezonde voeding voorop stonden. We hopen in de toekomst op nog meer leuke manieren wat te kunnen betekenen voor zowel jongeren als ouderen.

Meer informatie over The Factory is te verkrijgen via John Knetsch (06-13423863) of via www.kattuk.nl. Hier staan ook de openingstijden en een overzicht van de leuke activiteiten voor jongeren van 12-16 jaar bij de diverse Factory-locaties. 

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X