Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Ouwehand toch op lijst dierenpartij

Blog

Ouwehand toch op lijst dierenpartij

(Novum) – Esther Ouwehand komt toch op de tweede plaats van de kieslijst van de Partij voor de Dieren. Dat is zondag besloten op het ledencongres, dat alleen voor leden toegankelijk was. Ouwehand zat de afgelopen jaren samen met fractievoorzitter Marianne Thieme voor de partij in de Tweede Kamer.

Het partijbureau had haar niet op de concept-kandidatenlijst gezet voor de verkiezingen van 9 juni, wat tot veel protest binnen de partij leidde omdat Thieme te veel invloed zou hebben gehad bij het opstellen van de lijst. Verschillende regionale afdelingen lieten weten geen campagne meer te voeren voor de landelijke verkiezingen.

Voor de camera’s van het NOS journaal zaten Thieme en Ouwehand zondagavond weer gebroederlijk naast elkaar. Ze wilden alleen kwijt dat er altijd conceptlijsten zijn die nog kunnen worden gewijzigd. Verder wilden ze dat de discussie weer over de dieren in plaats van over de mensen gaat.

Bron: Novum,

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comments: 2

 • Dirk Kuijt

  Beantwoorden 02/05/201019:56

  Ze is vast het zwarte schaap in de familie Ouwehand… Of zijn haringen geen dieren?!

 • Billy Brake

  Beantwoorden 07/05/201015:57

  Giggle @ Dirk Kuijt 2 mei 2010 om 19:56

  Damn, als ze hiermee hun twee zetels niet als de wiedeweerga weer kwijtraken vreet ik mijn hond, euh goudvis, euh (leren) schoen op.

Laat een reactie achter

X