Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Oud en nieuw vier je op het Kattukwaed festival! UPDATES

Blog

Oud en nieuw vier je op het Kattukwaed festival! UPDATES

UPDATES:

Het festivalterrein is geopend vanaf 00:00 en ja kan tot uiterlijk 02:00 uur naar binnen. Na 02:00 sluiten de deuren en kom je dus ook niet meer binnen… Kom op tijd, dan sta je niet (lang) in de rij!

Er zijn dit jaar lockers aanwezig die geopend en afgesloten worden met een sleutel. Naast huur moet een borgbedrag worden betaald. De borg krijg je uiteraard terug bij inlevering van je sleutel.

Vandaag is er van 15:00 uur tot 19:00 uur munt en locker voorverkoop.

LET OP!
Lockers kunnen tijdens de voorverkoop alleen worden betaald met pin! Tijdens het festival kunnen de lockers en munten zowel met pin als ook contant worden gekocht.

Er is de gehele nacht een snackwagen aanwezig!

Tickets: https://tinyurl.com/Kattukwaed

Toegang is 18 plus (neem een ID mee!!)

Check ook de Huisregels onderaan het bericht

Oud en nieuw vieren in Katwijk doe je dit jaar op z’n Kattuks op Kattukwaed festival!! Vier area’s stampvol artiesten, acts en show! 

Van de beste Hollandse hits en Après Ski knallers tot aan een te gekke Nineties playback show en een knallend hoofdpodium met diverse dj’s! Dus, hef het glas, pak je jas, en op naar Kattukwaed festival!

Van 23:30-06:00 uur op het Festivalterrein op parkeerterrein Noordduinen. Toegang 18 jaar & ouder!

Paar fotografen KattukNL zijn ook van de partij. Foto’s in de week na oud en nieuw hier op de site.

Facebook Event

Tickets 10 eu. (excl servicekosten)

LINE-UP

Darkraver

The Darkraver
Niemand minder dan The Darkraver gaat op het hoofdpodium van Kattukwaed Festival de tent op z’n kop zetten!

Met liters baco, gewillige vrouwen, opblaasdieren, totale chaos, de meest waanzinnige outfits en een overdosis Haagse humor gaat Darkraver jouw oud en nieuw transformeren tot een féééésssiieee! Dat wordt gaan met die banaan! 

Esta

MithcL

Estaloca & Mitch-L
Uiteraard mag Hardstyle niet ontbreken in de line up van Kattukwaed Festival! In de het kader van ‘oud & nieuw’ draait hardstyle veteraan Estaloca een set samen met nieuw talent Mitch-L! Van mainstream tot raw, alles komt voorbij!

Reset

RESET
Als het buiten koud en donker is… kan binnen het feestje beginnen! 
We knallen het jaar 2019 in met een heerlijk swingend feestje op het Kattukwaed festival! Om middernacht poppen we de champagne open en gaan we dansend het nieuwe jaar tegemoet. Je kunt deze avond weer de beste House platen verwachten, met het oldskool, funky karakter dat je van ons gewend bent. 

Dit jaar lekker warm in de knusse binnenzaal van de Scum. Geen tijd om eindeloos nieuwjaar te wensen in deze zaal, dansen is het motto!

Mini playback

Mini Playback show
Oh Yes! De DJ’s van Tropical Party Sound System​ zijn terug! Na de succesvolle eerste Kattûkse Gay-bar van vorig jaar gaan ze dit jaar op Kattukwaed Festival de eerste mini playback show van het millennium lanceren! Een plek waar de beste 80’s, 90’s en 00’s gedraaid plaatjes zullen worden, en waar verkleed gaan niet meer dan de norm is!

Wilde jij altijd al je moonwalk showen aan een groter publiek? Of wil jij gewoon laten zien dat je de Dancing Queen van Katwijk bent? Ga jij naar bed en sta je op met de Macarena, de Ketchup song of YMCA? Schrijf je dan nu in voor wat nu al het beste en leukste feestje van 2019 gaat worden op Kattukwaed Festival​!

Vermeld hieronder alvast welk plaatje je wil komen playbacken op het podium en met wie, dan zorgen voor de rest! Het SKA miniplaybackshow verkleedfeestje; Be there of heb eeuwig spijt!

Quebangers

QueBangerz
Het dj duo QueBangerz is voor velen geen onbekende verschijning meer. Met de lekkerste dj sets zetten ze weekend na weekend Café Stairs en de LuLu lounge op z’n kop. Tijdens oud&nieuw schitteren beide heren op het hoofdpodium van Kattukwaed festival! Be there!

Brittan

Britannica
We gaan naar links, we gaan naar rechts, op de maat lekker uit je plaat! Confettishooters, opblaasdieren en heul veul meer! Kortom, één groot gekkenhuis op onze mainstage tijdens de ‘20 Minutes Of Madness’ mix door Britannica!!

Christo

Christo
Christo komt een feestje bouwen op Kattukwaed Festival! Christopher Mastenbroek zet al 6 jaar lang verschillende clubs en diverse feesten op z’n kop. Zijn altijd veelzijdige dj sets staan garant voor een mix van de beste Hiphop, Moombahton, Afro house, Trap en Big Room house tracks! Dames (en heren) deze mogen jullie niet missen!

Prevento

DJ Prevento
Na het succes van vorig jaar gaat DJ Prevento weer een lawine aan muzikale Après Ski en Moombahton hits veroorzaken in onze Hollandse Hut op Kattukwaed Festival! Dit wordt een knallend oud & nieuw! Hossen, heupen zwaaien, shotjes tikken en kruipend naar huis!

Jaimy

Jaimy Lorenzo
Het maakt niet uit waar hij draait, met zijn pakkende sets en aanstekelijke energie maakt lokaal jong dj talent Jaimy Lorenzo van iedere party een topfeest!

Onder zijn nieuwe dj naam gaat deze Martin Garrix in spé jullie tijdens Kattukwaed festival meenemen in de wereld van Bigroom, Electrohouse, Futurehouse en misschien nog wel een tikkie harder!

Martiens

DJ Martiens
Jaja we hebben hem weten te strikken! The one and only DJ Martiens komt een feestje bouwen in onze après ski hut op Kattukwaed festival! Deze local hero gaat van apres ski tot aan partyknallers en alles daar tussen! 
Dat wordt PARTY 10.0!!

mystica

Mystica
Mystica is al sinds jaar en dag een bekend gezicht in Katwijk. Haar concept ‘Full House’ zet ieder jaar het Noordzee Zomerfestival op z’n kop en met haar blend van de lekkerste urban, latin en future house krijgt ze ieder feestje in beweging!

Don’t miss out want deze fissa wordt LIT

Skullz

Skullz
Hardcore dj 
Skullz gaat het tempo richting het einde van Kattukwaed festival nog even flink opschroeven! Alle bekende 90’s hits van DJ Paul ElstakCharly Lownoise & Mental Theo en the Party Animals komen voorbij, gevolgd door een stevige mix van de beste hardcore klappers van 2000 tot nu  

Met wie kom jij hakken, zagen en stampen?! 

cor en die ander

Cor en Sander Show
Ja ja daar gaan we weer! Voor de tweede keer De Cor & Sander Show tijdens oud en nieuw! Dat betekent twee keer zo gek en twee keer zoveel feest in onze feesthut! Laat je meenemen in de stroom van heerlijke hitjes die jij altijd zo graag in The Safe wilt horen!

Van de apres ski hut tot de heerlijkste bobbeling hits! We willen die billen zien gaan in die strakke lederhosen! Sei dabei!

VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen Kattukwaed Festival

1: Tot hoelaat kun je naar binnen?
Het festivalterrein is geopend vanaf 00:00 en wij mogen tot uiterlijk 02:00 uur mensen toelaten. Na 02:00 sluiten de deuren en kom je dus ook niet meer binnen… Kom optijd, dan sta je niet (lang) in de rij!

2: Zijn er lockers aanwezig?
Ja er zijn dit jaar lockers aanwezig die geopend en afgesloten worden met een sleutel. Naast huur moet een borgbedrag worden betaald. De borg krijg je uiteraard terug bij inlevering van je sleutel.

3: Kunnen er vooraf festivalmuntjes en lockers gekocht worden?
Ja, op maandag 31 december is er van 15:00 uur tot 19:00 uur munt en locker voorverkoop.

LET OP!
Lockers kunnen tijdens de voorverkoop alleen worden betaald met pin! Tijdens het festival kunnen de lockers en munten zowel met pin als ook contant worden gekocht.

4: Is er eten te koop tijdens het festival?
Zeker! Er is de gehele nacht een snackwagen aanwezig!

5: Zijn er nog tickets verkrijgbaar?
Yes via https://tinyurl.com/Kattukwaed

Tenslotte 
– Ons festival is 18+, iedereen vanaf 18 jaar is welkom; 
– Zorg dat je een geldig ID bewijs op zak hebt, er is ID controle bij de entree;
– Er kan bij ons gepind worden, maar zorg er voor de zekerheid voor dat je (ook) contant geld bij je hebt;
– SKA is als organisatie niet aansprakelijk voor het kwijtraken van persoonlijke eigendommen.

Heb je nog vragen? Stel ze! Stuur ons gerust een PB’tje dan proberen wij deze zo snel mogelijk te beantwoorden!

HUISREGELS

Huisregels 1huisregels 2

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X