Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Organiseer je een toeristisch evenement? Vraag nu subsidie aan!

Blog

Organiseer je een toeristisch evenement? Vraag nu subsidie aan!

Als u een evenement organiseert dat bijdraagt aan de (vrijetijds-)economie, het imago en het toeristisch karakter van de gemeente Katwijk, dan kunt u een subsidie aanvragen. Dit is mogelijk tot 1 februari 2019.

Wethouder Knape: “In Katwijk worden vele evenementen georganiseerd voor en door actieve vrijwilligers. Dit juich ik van harte toe. Door de hele gemeente verspreid, vinden allerlei grote en kleinere evenementen plaats. Voor jong en oud. Voor evenementen die een bijdrage leveren aan de (vrijetijds-)economie, het imago en het toeristisch karakter van Katwijk heeft de gemeente een evenementensubsidie beschikbaar. Ik weet uit alle verhalen hoe moeilijk het is een evenement te organiseren en te financieren. Daarom helpen wij waar mogelijk graag mee. Uiteraard dienen deze evenementen te voldoen aan de voorwaarden van de Subsidieregeling toeristische evenementen ”

De subsidieregeling ‘toeristische evenementen’ is in 2016 vastgesteld. In de regeling zijn de voorwaarden en criteria opgenomen waaraan aanvragen worden getoetst. Aankomend jaar wordt de regeling geëvalueerd om te bekijken of deze regeling de gestelde doelen behaald.
Dit doet de gemeente Katwijk graag samen met evenementenorganisatoren. Via een enquête wordt gekeken op welke onderdelen de regeling goed werkt en waar er nog verbeterpunten zijn.

Meer informatie is beschikbaar op www.katwijk.nl/evenementen, onder het kopje ‘subsidie toeristische evenementen’.

Persbericht gemeente Katwijk

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X