Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Opening mini-tennisbaan Zee en Duin

Blog

foto: Peter de Graaff

Opening mini-tennisbaan Zee en Duin

Sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand op L.T.C. Zee en Duin. Omdat sporten van groot belang is voor de gezondheid van de jeugd stimuleerde Zee en Duin in de afgelopen jaren de jeugd in Katwijk om te gaan tennissen. En met succes! Met het snel groeiend aantal jeugdleden is in samenwerking met het Rabo Wensenfonds en de ‘Vrienden van Zee en Duin’ het financieel mogelijk gemaakt om het ‘oude hok’ om te toveren tot fonkelnieuwe mini-tennisbaan.

‘Het Zee en Duin Kidscourt’
Vrijdag 2 juli is het  Zee en Duin Kidscourt officieel geopend en in gebruik genomen. Tijdens de start van het jaarlijkse tenniskamp voor de jeugd onthulden voorzitter Ans van Rijn en wethouder Adger van Helden samen het doek dat de wand van het Kidscourt siert. Tennistrainers Bob & Maikel wijdden de baan in met een mooie demo in mini-tennis, waarna de kinderen het volledige park overnamen voor een fantastisch tenniskamp! De tennisvereniging is blij met de hulp en steun voor het Kidscourt, het is een verrijking voor het park!

(foto: Peter de Graaff)

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X