Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Open Dagen Voortgezet Onderwijs Katwijk e.o.

Blog

Open Dagen Voortgezet Onderwijs Katwijk e.o.

Alle open dagen januari 2019 voortgezet onderwijs Katwijk en regio in een handig overzicht

Zit je in groep 7 of 8 van de basisschool en ben je nog op zoek naar een vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs, dan kan je de komende weken (met je ouders/verzorgers) bijna overal een kijkje nemen.

De Katwijkse middelbare scholen Pieter Groen, Vakcollege Rijnmond, Visser t Hooft Rijnsburg, Limes praktijkonderwijs en Wellantcollege Rijnsburg houden allemaal de komende weken een open dag/open avond.

Handig om te weten welke scholen er zijn, wat ze doen en welke het best bij jou en je wensen past. 

Hierna een overzicht met info, tijden en meer. Hier staan ook nog wat scholen buiten Katwijk tussen. Klik op de titels om naar de website van de betreffende school te gaan…

Succes met je keuze!!!

Enne…mocht je in de toekomst een (maatschappelijke stage) stage zoeken, dan kan je ook bij ons op de redactie van Kattuk.nl terecht!!

Limes2

Open Avond Limes (woensdag 16 januari: 17-20 uur)
Op Limes Praktijkonderwijs staan persoonlijke vorming en talentontwikkeling van onze leerlingen centraal. Wij willen hen kennis en vaardigheden meegeven die de basis vormen voor hun verdere (professionele) ontwikkeling. 

PG

Open Dag Pieter Groen (zaterdag 19 januari: 10-14 uur)
Aan het einde van het schooljaar neem je afscheid van de basisschool en zet je de stap naar het voortgezet onderwijs. Je gaat met je ouders op zoek naar de school die het best bij je past. Kom kennismaken met Pieter Groen! Hier komen jij en je ouders alles te weten over deze gezellige middelbare school. Pieter Groen biedt modern en goed vwo-, havo- en mavo-onderwijs. Wij zijn er voor onze leerlingen, wij zijn er voor jou!

Wil jij ook naar een gezellige middelbare school waar je elkaar kent? Een school waar je heel bijzondere dingen kunt leren en ontdekt wat jij leuk vindt en wat jij goed kunt? Dat kan allemaal bij Pieter Groen.

Rijnmond

Open Dag Vakcollege Rijnmond (zaterdag 19 januari: 10-14 uur)
Vakcollege Rijnmond, voor doeners en denkers! Wil je later werken in de bouw of de zorg in een winkel of liever op een kantoor? Vakcollege Rijnmond bereidt je er op voor. Onze school is gezellig en er valt ook nog eens heel veel te kiezen, waardoor het nog leuker is om te leren.

Ben je benieuwd? Kom dan kennismaken met Vakcollege Rijnmond! 

wellant

Open Dag Wellant College vmbo (woensdag 23 januari: 14:30-16:30 uur en 19-21 uur)
Kom naar onze school en laat je rondleiden! Praat met leerlingen, ouders en docenten.

Open Dag Visser t Hooft Rijnsburg (zaterdag 26 januari: 13-16 uur)Visser
De Open Dag is altijd een van de hoogtepunten van het jaar. Leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen samen met hun ouders langskomen bij ons op school. 

Je kan er meedoen met praktijklessen zoals gym, tekenen, muziek of technologie. Alle lokalen zijn open en de docenten zijn erbij, dus je kan alles vragen! Van Engels tot aardrijkskunde en van Frans tot biologie! 

Kom sfeer proeven, vragen stellen of samen een kijkje nemen of onze school de goede keus is! 

Open Dag Northgo College Noordwijk (26 januari: 10-14 uur)
Dit is een echte ‘doedag’. Alle schoolvakken presenteren zich. Je kunt bijvoorbeeld proefjes doen of een lesje volgen. Onze leerlingen vertellen je graag alles over de school!

Aanmelden voor deze dag is niet nodig. Kom zo vroeg mogelijk, want als je alles wilt zien, heb je je tijd hard nodig.

Teylingen College KTS (div. locaties: dinsdag 22 januari: 9-12 uur, 13:30-15 uur en 19-21 uur. Woensdag 23 januari 9-12 uur)
Op de KTS maak je het! Leren met je handen en met je hoofd?

Dat doe je op de KTS in Voorhout waar techniek al 90 jaar centraal staat. Een school waar vakmanschap op handen wordt gedragen, voor jongens èn meiden.
Die handen gaan uit de mouwen voor een diploma dat past binnen jouw mogelijkheden. Je doet examen op het niveau van de basisof kaderberoepsgerichte leerweg of de Technomavo. Aan de slag!

Alle Open Dagen de komende maand in een straal van 5 kilometer

Nog niks gevonden dat bij je past?
Gebruik dan de Open Dagen Planner van de VO Gids! 
Hier kan je zoeken op plaats, regio, afstand, opleiding, studierichting en meer….

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X