Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Open Dagen Voortgezet Onderwijs Katwijk (e.o.)

Blog

Open Dagen Voortgezet Onderwijs Katwijk (e.o.)

Alle open dagen november 2020 tot januari 2021 voortgezet onderwijs Katwijk en regio

Word jij volgend jaar de nieuwe brugpieper van het voorgezet onderwijs? Dan kan je je de aankomende maanden bezig houden met het uitzoeken van de school die het beste bij je past.

Probeer goed na te denken over wat jouw wensen zijn binnen een school en maak kennis met zoveel mogelijke middelbare scholen.

Door verschillende corona maatregelen kunnen de open dagen anders zijn dan gewoonlijk. Handig om te weten wat de regels en afspraken nu zijn voor informatie avonden, open- en inloop dagen.

Hier vind je dus een overzicht met informatie, tijden enzovoort. Meer weten? Klik dan op de links om naar de website te gaan van de desbetreffende school.

Succes met kiezen!

Visser ’t Hooft Lyceum (Rijnsburg) Open dagen

Aankomende woensdag 18 november is de eerste inloopmiddag van het Visser ’t Hooft Rijnsburg. Tijdens deze middag kan je sfeer komen proeven. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en bent vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur welkom! Heb je deze middag gemist? Niet getreurd 2 december is er een tweede kans, ook dan kun je van 14.00 uur tot 16.00 uur langs komen.

Dit jaar organiseert deze Katwijkse middelbare school 2 informatieavonden voor ouders. Deze vinden plaats op 15 december en 14 januari van 19.00 uur tot 21.00 uur. In verband met de huidige maatregelen is aanmelden voor deze avonden verplicht. Dit kan door een mail te sturen naar  duv@vhl.nl.

De jaarlijkse open dag vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 januari. Ook hier hoef je je niet voor aan te melden.

Pieter Groen Open dagen

Kom kennis maken met het Andreas College Pieter Groen tijdens de open dag op 16 februari.

Voor je ouders is er een informatieavond op 11 januari.

Wil je meer weten over Pieter Groen Academy, dan kan je maandag 8 februari of vrijdag 12 februari langs komen van 16.00 uur tot 17.30 uur!

Ben jij een super studiebol dan is TTO misschien wat voor jou?! Zo ja, ga dan samen met je ouders dinsdag 12 januari 19.00 uur op onderzoek uit.

Voor alle informatie dagen/avonden van het Pieter Groen moet je je aanmelden. Door je aan te melden blijf je op de hoogte van eventuele veranderingen, i.v.m. corona kan het zomaar gebeuren dat de open dag online plaats gaat vinden

Limes Open avond

Op 10 februari ben je op het Limes van harte welkom tijdens hun open dag. Houdt de website in de gaten voor meer informatie en om jezelf aan te melden voor de open dag.

Rijnmond Open dagen

Vakcollege Rijnmond is een middelbare vmbo school voor basis-,kader- en de gemengde leerweg. De open dag van het Rijnmond valt op zaterdag 13 februari.

Wil je meer doen om je kennis over het Rijnmond te vergroten, ga dan naar de doe dagen. Deze vinden plaats van maandag 7 december tot dinsdag 15 december.

En voor je ouders is er een informatieavond op 19 januari.

Voor alle informatie dagen/avonden van het Vakcollege Rijnmond moet je je aanmelden.

Wellant College Open dagen

Zijn jouw vingers altijd groen? Dan wil je het Wellant College misschien wel beter leren kennen!

Op 20 januari vindt er een online open dag plaats voor Wellant College Rijnsburg. Hier kun je je aanmelden.

Northgo College Open Dagen

Tijdens de online open dag van het Northgo College op 23 januari van 10.00 uur tot 12.00 uur ben je van harte welkom.

Teylingen College KTS Open dagen

De open dag van het Teylingen College KTS valt dit jaar op 19 januari van 9.00 tot 15.00 uur. Klik hier om je aan te melden.

Ouders kunnen zich aanmelden voor de informatieavond van 17 november van 19.00 uur tot 20.00 uur.

 

En mocht je in de toekomst een (maatschappelijke) stage zoeken, dan kan je ook bij Kattuk.nl terecht!

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X