Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Open Dagen Voortgezet Onderwijs Katwijk (e.o.)

Blog

Open Dagen Voortgezet Onderwijs Katwijk (e.o.)

Alle open dagen januari 2020 voortgezet onderwijs Katwijk en regio in een handig overzicht

Zit je in groep 7 of 8 van de basisschool en ben je nog op zoek naar een vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs, dan kan je de komende weken (met je ouders/verzorgers) bijna overal een kijkje nemen.

De Katwijkse middelbare scholen Pieter Groen, Vakcollege Rijnmond, Visser t Hooft Rijnsburg, Limes praktijkonderwijs en Wellantcollege Rijnsburg houden allemaal de komende weken een open dag/open avond.

Handig om te weten welke scholen er zijn, wat ze doen en welke het best bij jou en je wensen past. 

Hierna een overzicht met info, tijden en meer. Hier staan ook nog wat scholen buiten Katwijk tussen. Klik op de links om naar de website van de betreffende school te gaan…

Succes met je keuze!!!

Enne…mocht je in de toekomst een (maatschappelijke stage) stage zoeken, dan kan je ook bij ons op de redactie van Kattuk.nl terecht!!

ANDREAS_Limes_0017-vakanties-768x768

Limes Open avond – Woensdag 15 Januari  2020
Vandaag vindt de open avond plaats op Limes Praktijkonderwijs. U bent van harte uitgenodigd om onze school een bezoek te brengen tussen 17.00 uur en 20.00 uur!

ANDREAS_PieterGroen_0242

Pieter Groen Open dag  – Zaterdag 18 Januari 2020
Aan het einde van het schooljaar neem je afscheid van de basisschool en zet je de stap naar het voortgezet onderwijs. Je gaat met je ouders op zoek naar de school die het best bij je past. Kom kennismaken met Pieter Groen! Hier komen jij en je ouders alles te weten over deze gezellige middelbare school. Pieter Groen biedt modern en goed vwo-, havo- en mavo-onderwijs. Wij zijn er voor onze leerlingen, wij zijn er voor jou!

10.00 – 14.00 uur

School-Dia

Rijnmond Open dag – Zaterdag 18 januari 2020
Vakcollege Rijnmond is een vmbo school voor basis-, kader- en gemengde leerweg. In ons  onderwijs staat doen centraal. Je krijgt minimaal 8 uur per week praktijkgerichte lessen en we bereiden je voor op een duurzame toekomst. Op deze site komen jij en je ouders van alles te weten over deze superleuke middelbare school. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom om op onze school te komen kijken. Waar wacht je nog op?

10.00 – 14.00 uur

image003Lowres.jpg.1500x0_q70_crop-yes_version-1

Wellant College Open dag – Woensdag 22 januari 2020
Wil je onze school beter leren kennen? Kom dan naar de open dag. Hier ontmoet je leerlingen en docenten en kun je alvast de sfeer proeven. Laat je rondleiden en kom kijken wat er in onze lessen gebeurt!

Woensdag 22 januari 2020

Van 14.30 – 17.00 uur en van 19.00 – 21.00 uur. Open dag voor ouders en leerlingen

School-Dia-0

Visser ’t Hooft Open Dag – zaterdag 25 januari 2020

Zaterdag 25 januari, tussen 13:00 – 15:30 uur, organiseren wij onze jaarlijkse Open Dag.

Alle leerlingen en ouders van groep 7 en 8 zijn welkom op deze dag om onze prachtige middelbare school te zien. Alle lokalen zijn open, de docenten en professionals zijn aanwezig en het is dé kans om alle informatie over onze school in te slaan! 

Open Dag @ Northgo College – zaterdag 25 januari 2020
Dit is een echte ‘doedag’. Alle schoolvakken presenteren zich. Je kunt bijvoorbeeld proefjes doen of een lesje volgen. Onze leerlingen vertellen je graag alles over de school!

Aanmelden voor deze dag is niet nodig. Kom zo vroeg mogelijk, want als je alles wilt zien, heb je je tijd hard nodig.

De Open Dag is op 25 januari van 10:00 uur tot 14:00 uur 

Teylingen KTS open dag poster 2020_01

Open dag @ Teylingen College KTS 
Op dinsdag 21 en woensdag 22 januari opent de KTS weer haar deuren voor leerlingen, ouders, opa’s, oma´s en verder voor iedereen die het leuk vindt om een kijkje te nemen in de ‘keuken’ van de KTS. Dinsdag- en woensdagmorgen 21 en 22 januari komen de basisscholen met hun leerlingen de school bezoeken. Dinsdagavond 21 januari tussen 19:00 – 21:00 is de school open voor een ieder die een kijkje wil nemen op de KTS. U bent van harte welkom de KTS te bezoeken!

Misschien ook alvast interessant….

Open dag mbo Katwijk – 17 januari 2020
Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de mbo-opleidingen Zeevaart en Zeevisvaart van het STC mbo college Katwijk tijdens de open dag. Je bent welkom op vrijdag 17 januari tussen 12.00 en 20.30 uur. 

 

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X