Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Op zoek naar een woning? De inschrijving voor Kleine Duinvallei is geopend

Blog

Op zoek naar een woning? De inschrijving voor Kleine Duinvallei is geopend

Het in de afgelopen zomer geselecteerde initiatief voor jongeren- en startershuisvesting in de Duinvallei Katwijk opent de inschrijving.

Het initiatief met de naam KLEINE DUINVALLEI biedt 80 zelfstandige studio’s voor de doelgroep 18 – 32 jarigen, woonachtig in Katwijk of met een aantoonbare binding met Katwijk voor de duur van 10 jaar. Het initiatief omvat daarnaast een huiskamerrestaurant voor bewoners, buurt en bezoekers van het gebied, waar ook informatie over alle activiteiten beschikbaar zal zijn.

De voorbereidingen lopen op hoogtoeren voor de vergunningsaanvraag. Om de doelgroep zelf zo vroeg mogelijk bij de selectieprocedure te betrekken, is nu de inschrijving geopend voor geïnteresseerden. Uit deze groep zal een selectiecommissie gevormd worden, die binnen gestelde kaders zelf het selectieproces vorm zal geven en de 80 studio’s zal toewijzen. De beoogde verhuur staat gepland voor januari 2019.

De hoogte van de huur is nog niet helemaal definitief vastgesteld, maar zal onder de aftoppingsgrens liggen. Voor deze studio’s is huursubsidie mogelijk.

Een inschrijving is nog geen garantie op een studio. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven kan digitaal door op deze link te drukken en het inschrijvingsformulier in te vullen.

poster duinvallei

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X