Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Op zoek naar een stageplek? Kattuk.nl zoekt MBO en HBO stagiairs!

Blog

Op zoek naar een stageplek? Kattuk.nl zoekt MBO en HBO stagiairs!

Vanaf september weer twee fulltime en twee parttime stageplaatsen vrij!

Ben jij een enthousiaste MBO- of HBO student uit Katwijk die op zoek is naar een stageplaats? Zoek dan niet verder want bij Kattuk.nl vind je alles wat je zoekt. Wij bieden stages aan voor opleidingen zoals Grafische vormgeving, Communicatie, Welzijn, ICT en Webdesign, Media en Entertainment, CMV, SCW, Jongerenwerk, Journalistiek en nog vele andere richtingen. 

Kattuk.nl is de jongerenwebsite van, vóór en dóór Katwijkse jongeren van 12-24 jaar. De redactie bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste vrijwilligers, stagiairs en een parttime beroepskracht die samen voor de content van de website zorgen. Naast het verzorgen van de website ben je als stagiair ook bezig met het organiseren en begeleiden van diverse activiteiten en evenementen, het maken van foto’s en filmopnamen bij evenementen en het begeleiden van groepen vrijwilligers.

Tijdens je stage sta je voortdurend in contact met Katwijkse jongeren en je hebt bij Kattuk.nl gewoon een ontzettend leuke en leerzame tijd.
 
Ook voor opleidingen in andere richtingen en voor maatschappelijke stages van het voortgezet onderwijs bestaat de mogelijkheid om bij Kattuk.nl stage te komen lopen. Stuur een mailtje en dan we kijken wat we voor je kunnen doen.
 
Dus zoek je nog een stageplaats en wil je graag bij Kattuk.nl stagelopen, neem dan contact op met Arno van den Berg via arno@kattuk.nl
 
Stichting Kattuk.nl wordt ondersteund door Welzijnskwartier, een organisatie die ook vaak op zoek is naar stagiairs. Als jouw opleiding dus niet direct aansluit bij Kattuk.nl kan het zijn dat je bij Welzijnskwartier wel terecht kunt!
 
Oh ja…we zoeken ook altijd vrijwilligers ter versterking van het team. Check de poster voor info hieronder:

Wanted banner

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X