Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Op safari door de supermarkt 

Blog

Op safari door de supermarkt 

Op woensdag 29 november organiseert Lekker Bezig Katwijk een inspirerende ochtend vol gezonde activiteiten, waarin inwoners van Katwijk de kans krijgen bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding. De ochtend omvat een Supermarkt Safari en een workshop ‘Voeding voor je Brein’.

Wil je weten hoe je in de supermarkt de gezonde keuze maakt? Ga mee op Supermarkt Safari door de winkelpaden en leer onder andere hoe je productlabels kunt gebruiken om een gezonde keuze te maken. Na de safari biedt de workshop ‘Voeding voor je Brein’ inzicht in wat goede voeding betekent voor zowel lichaam als brein. Ontdek hoe voeding, ontspanning en beweging een positieve invloed kunnen hebben op je welzijn.

Deelname aan deze activiteiten kost twee euro. Aanmelden voor de activiteiten kan tot en met 26 november. Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek de website van Doe Mee In Katwijk.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X