Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Ontwerpwedstrijd: Ontwerp je eigen stijl met 100% Coco

Blog

Ontwerpwedstrijd: Ontwerp je eigen stijl met 100% Coco

Op 3 november is het gloednieuwe jeugdboek ‘100% Coco Tokyo’ van schrijfster Niki Smit verschenen. De 100%-boeken zijn razend populair, winnen allerlei prijzen en twee titels zijn zelfs verfilmd (100% Coco en 100% Coco New York). Readshop Rijnsburg en Bibliotheek Katwijk hadden allerlei leuke activiteiten gepland om dit nieuwe boek ’te vieren’. Door de verscherpte coronamaatregelen kunnen helaas een aantal workshops niet doorgaan. De ontwerpwedstrijd gaat gelukkig wel door!

100% ontwerpwedstrijd
Tot 24 november loopt er een speciale ontwerpwedstrijd: ontwerp jouw eigen 100% cover met je meest uitbundige outfit én win! Haal je lege cover op bij Readshop Rijnsburg en maak een zo creatief mogelijk omslagontwerp voor jouw 100% boek. Je kunt de cover vóór 24 november inleveren bij Readshop Rijnsburg en natuurlijk hopen we dat de bibliotheekvestigingen vanaf 19 november weer open zijn, dan kun je je ontwerp ook daar inleveren. 100% Mila, 100% Dylan, het kan allemaal! Meedoen is gratis. En weet je wie er in de jury zit? Schrijfster Niki Smit! De winnaar krijgt een bon om de allerleukste boeken te kopen.

Niki Smit
Niki Smit is schrijfster en illustrator en heeft een grote passie voor mode, vintage en grote steden zoals New York, Parijs en Tokyo. Haar populaire 100%-serie wordt verslonden door meisjes in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. De 100% boeken vertellen je alles over mode maar bijvoorbeeld ook over school, vriendschap en liefde. De boodschap is altijd: blijf 100% jezelf. Natuurlijk is haar nieuwste boek te verkrijgen bij Readshop Rijnsburg en later ook in de bibliotheek.

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X