Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Online Kletshoek: LHBTI Discord

Blog

Online Kletshoek: LHBTI Discord

Eindelijk is het zo ver! Een eigen, Katwijkse, Discord server voor LHBTI’ers. Met een custommade logo, twee toegankelijke spraak- en chatkanalen en natuurlijk gezelligheid.

Het LHBTI team heeft zich volledig ingezet om een online safe zone te maken, waar men elkaar kan ontmoeten en spreken. Om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk een veilige (online) omgeving wordt voor de Katwijkse LHBTI+ community wordt er benadrukt dat het belangrijk is om binnen de server op een respectvolle manier met elkaar en elkaars genderidentiteit, seksualiteit en andere persoonlijke eigenschappen om te gaan.

Het team sluit daarom ook niet uit dat als je je niet aan de bovenstaande regel houdt, je uit de server gezet kan worden. Maar hier gaan we natuurlijk niet vanuit! Want voor zover ik weet is en wordt het een gezellige boel. Als het goed is is het LHBTI team ook bezig met het bedenken van onderwerpen waar zij eventueel over willen praten tijdens contactmomenten. Over wanneer de contactmomenten plaats vinden en wat de onderwerpen zijn waarover gesproken gaat worden, wordt nog bekend.

Voor nu roep ik iedere Katwijkse LHBTI’er, die het leuk lijkt, op om deel te nemen aan de Discord Server!

Deze link stuurt je gelijk door naar de server.

Liefs,

Prep 😊

Btw: check de LHBTI pagina op kattuk.nl  en de LHBTI Kattuk insta voor de laatste updates!

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X