Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Online Game Event Voorjaarsvakantie

Blog

Online Game Event Voorjaarsvakantie

Game mee met Among Us en Minecraft

Game op woensdag 24 februari mee met de online games ‘Minecraft’ en ‘Among us’. Welzijnskwartier organiseert opnieuw een online game event. Bij Among Us staat teamwork en verraad centraal en bij Minecraft ga je de strijd aan om elkaars kastelen te bestormen. Het event is voor alle jongeren in de Duin & Bollenstreek. De games zijn live te volgen via onze twitch-livestream op twitch.tv/ojcteylingen.

Voorjaarsvakantie
Tijdens de voorjaarsvakantie kan je online mee gamen met vette games. Op 24 februari starten we om 14:00 met Minecraft Castle Wars, we gaan hiermee door tot 17:00. Om 19:00 starten met Among Us en zal het laatste potje om 22:00 gespeeld zijn.

Vragen stellen over alcohol, drugs of gamen
Tijdens deze spellen kun je ook nog eens kans maken om vette give-aways te winnen door mee te doen met leuke minigames tijdens de livestream. Uiteraard wordt dit tijdig aangekondigd, zodat iedereen een gelijke kans heeft om te winnen. Tijdens deze livestream is er ook de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met Fe van Brijder. Zij kan al jullie vragen beantwoorden over alcohol, drugs of gamen.

Doe je mee?
Vind je het vet om mee te spelen? Iedereen vanaf 10 jaar kan meedoen! Stuur een appje naar Jeroen op 06-13425430. Aanmelden kan tot 23 februari. Wil je niet meespelen, maar ben je wel benieuwd en wil je meekijken? Of vind je het gewoon leuk om weer eens de bekende gezichten van de jongerenwerkers uit de Duin- en Bollenstreek voorbij te zien komen. Dan kun je de livestream volgen via twitch.tv/ojcteylingen.

Over Welzijnskwartier
Welzijnskwartier heeft jongerencentra in de duin- en bollenstreek. Onze jongerenwerkers organiseren toffe activiteiten, maar zijn er ook voor hulp en antwoorden op lastige vragen. In opdracht van de gemeente werken we aan een veilige omgeving waar jongeren kansen krijgen. Dit doen we in Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen.

 

 

Geschreven door: Arno

Geen reacties

Laat een reactie achter

X