Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Online Game Event – Kerstvakantie

Blog

Online Game Event – Kerstvakantie

Game mee met Among Us en Rocket League

Game op 23 en 30 december mee met online games als ‘Among us’ en ‘Rocket League’. Welzijnskwartier organiseert twee online game events. Bij Among Us staan teamwork en verraad centraal en bij Rocket League ga je de strijd aan in het race voetbalspel. Ook op locaties in de Bollenstreek kan meegespeeld worden.

Kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie kan je online mee gamen met vette games. Op 23 december om 19:00 is Among Us en op 30 december 19:00 spelen we Rocket League.

Doe je mee?
Vind je het vet om mee te spelen? Iedereen vanaf 10 jaar kan meedoen! Stuur een mailtje naar online-events@welzijnskwartier.nl of app naar 06-10704075. Aanmelden kan tot 22 december. Wil je niet meespelen, maar ben je wel benieuwd en wil je meekijken? Livestream is te volgen via twitch.tv/ojvteylingen.

Chill op locatie
Bij Nexus in Hillegom (Van de Endelaan 7, Hillegom), De Greef in Lisse (Ruishornlaan 21, Lisse), Fascinus in Sassenheim (Van Alkemadelaan 14, Sassenheim) is ook de mogelijkheid om met anderen op locatie te gamen en te chillen. Ook de jongerenwerkers van de diverse locaties spelen mee. Durf jij het tegen ze op te nemen? Daarnaast zal er een livestream voorzien van commentaar op groot scherm te volgen zijn op de locaties. Tussendoor zijn er hilarische TikTok filmpjes.

Over Welzijnskwartier
Welzijnskwartier heeft jongerencentra in de bollenstreek. Onze jongerenwerkers organiseren toffe activiteiten, maar zijn er ook voor vragen die je lastig vindt om te stellen. In opdracht van de gemeente werken we aan een veilige omgeving waar jongeren kansen krijgen. Dit doen we in Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X