Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Welkom op Kattuk.nl 3.0!!

Blog

Welkom op Kattuk.nl 3.0!!

Hehe, eindelijk, daar istie dan…de vierde restyle in ons 11-jarige bestaan.

Kattuk.nl 3.0.

We zijn, in samenwerking met webdesigner Dirkontwerpt.nl, weken hard bezig geweest om ervoor te zorgen dat de site weer helemaal bij de tijd is en nog beter aan de hedendaagse digitale wensen van Katwijkse jongeren voldoet. Tijdens de Kattukse Nachop vrijdag 25 april is de vernieuwde site gelanceerd.

Wat is er anders?
Veel, heel veel… Eigenlijk teveel om op te noemen.

Komt ie…

Logo is gepimpt, lay-out is aangepakt, menustructuur is aangepast,  aparte artiestenpagina’s, nieuwe siteheaders, responsive design, reageren via Disqus en Facebook, plek voor DJ-mixen en demo’s, er zijn nieuwe fotogallerijen, de videoafdeling is gepimpt, nieuwe uitagenda en nog veel meer.

Kortom: meer beeld, minder tekst.

Anyway: Kijk ff rond, zie t zelf en geef via de comments je mening en tips! 

Is het al af?
Het ziet er nu al goed uit, maar de restyle is nog lang niet af. We zijn nog zeker een maand bezig alle berichten weer op de goede plek te zetten, de boel verder te finetunen en weer opnieuw aan elkaar te knopen. Het kan dus voorkomen dat je bepaalde berichten even niet meer kunt vinden. Via de zoekfunctie moet het wel terug te vinden zijn. Naar verwachting is de volledige restyle eind mei afgerond.

Razende reporters gezocht!
Van, voor en door jongeren, dat blijft de kern van Kattuk.nl.  Daarom komt er op de nieuwe site veel meer ruimte en aandacht voor door jongeren zelfgeschreven berichten zoals blogs, columns, nieuws, interviews en reviews en ook voor foto’s, filmpjes en andere creatieve uitingen is meer dan genoeg ruimte.

Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!
Heb je talent voor schrijven, fotograferen, filmen, tekenen, organiseren of wil je gewoon bij een gezellige club horen?
Meld je dan gelijk aan via info@kattuk.nl 

Verandert er verder nog wat dan?
Zoals gezegd krijgen berichten van jongeren nu voorrang boven alle ingezonden berichten. Er komt een stuk minder aandacht voor ingestuurde persberichten, die vaak niet eens op jongeren gericht zijn en ook in allerlei andere media te vinden zijn. Organisaties zullen in het vervolg echt de moeite moeten nemen om jongeren in hun eigen taal aan te spreken (dus geen –u-)  anders worden de berichten niet meer geplaatst, of zijn ze hooguit ergens achteraf te vinden.  De redactie van Kattuk.nl is natuurlijk altijd bereid organisaties te ondersteunen in het schrijven van berichten voor de doelgroep jongeren. Laat t maar weten!

 

Geschreven door:   Redactie

Comment: 1

Laat een reactie achter

X