Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Oliebollenbakkers klaar? Bakken maar!

Blog

Oliebollenbakkers klaar? Bakken maar!

De jaarlijkse oliebollenactie van de Katwijkse Zeeverkenners staat dit jaar in het teken van Heel Holland Bakt.

16 en 17 december strijkt de Heel Holland Bakt tent neer bij de Katwijkse Zeeverkenners. De leiding en leden zullen weer overheerlijke oliebollen bakken en verkopen. Dit jaar blijft het niet bij de welbekende signatuuroliebollen (de oliebol met of zonder krenten, berlinerbol en appelbeignets), de bakkers hebben namelijk hun best gedaan om twee nieuwe spektakelstukken te creëren: een chocolade oliebol en wafel!

Natuurlijk zullen ook dit jaar de leden van de Katwijkse Zeeverkenners weer langs de deuren gaan om de zelfgebakken oliebollen te verkopen. Vanuit hun versierde kratten verkopen zij zakjes oliebollen, met of zonder krenten. Daarnaast staan er wederom kraampjes verspreid door het dorp, waar ook de berlinerbol, appelbeignet en de twee nieuwe spektakelstukken gekocht kunnen worden.

Wilt u zelf oliebollen ophalen, en zo een bezoekje brengen aan onze Heel KZ Bakt tent? Bestel dan uw oliebollen via de webshop www.oliebollenkatwijk.nl. Daar kunt u kiezen uit alle soorten oliebollen, zowel de signatuurbollen als de spektakelstukken. Bij het bestellen kunt u een tijd kiezen waarop u te voet, te fiets of met de auto de oliebollen komt ophalen. Ook kunt u de naam van één van onze leden doorgeven, zodat deze de titel topseller kan verdienen. De bestellingen kunnen, onder het genot van een warme beker chocomel of glühwein, worden opgehaald in de Heel KZ Bakt tent op de Cantineweg 3, naast clubgebouw Parnassia.

Een zakje met vijf oliebollen (met of zonder krenten) kost dit jaar €3,90, twee zakjes €7,50 en drie zakjes €10,50. De speciale bollen en wafels kosten €2,10 per stuk, zijn €4,10 per twee en €10 per vijf stuks. De opbrengst van de oliebollenactie zorgt er voor dat we in deze dure tijd de contributie laag kunnen houden, zodat zo veel mogelijk kinderen lid kunnen worden én blijven bij onze vereniging.

Bestellen maar!

www.oliebollenkatwijk.nl, www.katwijksezeeverkenners.nl of www.facebook.com/katwijksezeeverkenners

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X