Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Oliebollenactie voor 40 jaar Junioren DVS

Blog

Oliebollenactie voor 40 jaar Junioren DVS

De voorbereidingen voor de grote jaarlijkse oliebollenactie van de Chr. Muziekvereniging DVS zijn alweer in volle gang. Dinsdag 31 december worden vele gezinnen in Katwijk weer voorzien van de overheerlijke DVS-oliebollen.

De oliebollen kunnen worden opgehaald in het clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51, maar kunnen ook thuis worden bezorgd in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

In het jaar 2020 bestaat DVS Junioren precies 40 jaar. Dit gaat na de zomervakantie groots worden gevierd met een aantal evenementen waar de inwoners van de Gemeente Katwijk uitgebreid bij zullen worden betrokken. De Junioren van DVS bestaan uit drie afdelingen: de leerlingen van de Algemene Muzikale Vorming (AMV), het leerlingenorkest en het grote juniorenorkest.

De Junioren zijn diverse malen Nederlands Kampioen geworden en zijn ongekend populair binnen en buiten Katwijk. Dit heeft ertoe geleid dat het totaal aantal junioren dit jaar is opgelopen tot boven de 85. Logistiek een enorme uitdaging, want ieder juniorenlid moet worden voorzien van een professionele muziekleraar, een instrument en een uniform. Op het niveau waarop de junioren acteren betekent dit dat er veel geld nodig is om dit voor elkaar te krijgen. De oliebollenactie 2019 betekent een mooi steuntje in de rug.

Ieder jaar worden er meer oliebollen gebakken. In 2018 werd het record gezet op meer dan 2.000 oliebollen. Dit jaar staan er nog meer bakkers te trappelen en hoopt DVS de magische grens van 3.000 oliebollen te passeren. Iedereen die zijn gasten wil laten genieten van de lekkerste oliebollen kan ze nu al bestellen via een mail naar oliebollenbestellen@dvskatwijk.nl . De oliebollen kunt u bestellen met of zonder rozijnen en kosten 5 stuks voor € 3,50 en 10 stuks voor € 6,50. Laten bezorgen kost € 0,50. Bezorging vindt plaats vanaf 09.00 uur en afhalen kan vanaf 10.00 uur.

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X