Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Offiettan’s Uit!Tips voor het weekend

Blog

Offiettan’s Uit!Tips voor het weekend

De Uit!Tips voor dit weekend door Offiettan. Deze week toeters met bellen, kunstenmakers en dansmariekes, acteurs en actrices, dj’s en party’s, jong talent en rockfossielen, fris geluid en de zoveelste coverband, talenten jagen en zware metalen partycrashers die de Zeevonk doen. Keer op keer op keer….

Vrijdag in Katwijk

DVS Big Party Plus @ TriPodia
Als je ervan houdt moet je er zeker heen. Big Band Plus viert zijn lustrum met een avondvullend programma voor jong en oud met een keur aan artiesten en muzikanten.

De Partycrashers @ Mimiek’s Theater
Mimiek staat altijd garant voor leuke en spannende voorstellingen in een intiem en knus theatertje. Dit keer De Partycrashers. Het stuk gaat over een groep nietsvermoedende vakantiegangers die ongevraagd ruw gestoord worden tijdens hun vakantie. Hun vliegtuig stort namelijk neer. Niet is alleen de vraag of ze de klap overleven maar ook of ze de gevaren op het eiland overleven. SPANNOND!!

Full House @ Club Casa cara
De Cas organiseert steeds meer clubavonden. Deze keer de 2e editie van Full House. DJ Mystica gaat weer samen met gast dj’s de dikste Dirty, Latin en Eclectic beats produceren. Zweten op de dansvloer… Entree gratis en iets met cocktails.

Muziekschool Night of the Bands @ Scum
Leuke nieuwe bandjes checken in Scum. Vanaf 19:30 uur diverse bands van de Muziekschool op het grote podium. Hulldown, Red Leaves, dat werk. Ook deze avond het tweede optreden van de meidenband The Freaks. Deze band volgt al een half jaar een bandcoachingtraject in Scum van The Art Squad Katwijk en raakt steeds beter op elkaar ingespeeld. 

The Box Live: All Recovered, End of Arkham @ The Box
The Box blijft ook druk bandjes neerzetten op vrijdagavonden. Klasse. Deze keer op het programma All Recovered en End Of Arkham en Bloomcoal. Ken het niet, maar is naar zeggen voor liefhebbers van pop/rock/indie livemuziek.

Vrijdag in de regio

Doorgaan invites Onno @ Club la Mer – Noordwijk
Club La Mer timmert aardig aan de weg de laatste tijd met de ene na de andere party met aansprekende DJ’s, dik geluid, vet licht en een mooie aankleding van de tent. Sinds kort ook thuishaven voor de Resetfeesten, ook wel bekend van De Schuit. Beter ook.  In La Mer gaat het feest in ieder geval tot in de kleine uurtjes door  ipv dan dat je om half een alweer buiten staat. Goed bezig daar en zeker de moeite van een bezoek waard.

Met vrijdagavond een “Doorgaan” feest. Voor deze editie van “Doorgaan” vliegen ze vanuit Ibiza ONNO even naar Nederland. Met releases op oa VIVa, Upon.you en Cadenza records, zijn residentie op Ushuaia Ibiza en zijn legendarische gangster techno sets in oa de Panorama bar van de Berghain gaat dit een hele lekkere worden..DUS!

Vrijdag in Leiden

ESBEN AND THE WITCH (uk) + Hunter Complex (nl) + Zeevonk @ Muziekhuis Qbus – Leiden
Je moet er van houden, maar dan is het ook gelijk echt goed!!  Electronica, soundscapes, een PJ Harvey achtige zangeres, geproduceerd door Steve Albini nu te bewonderen in Leiden. En het debuut van Zeevonk! Over coole bandnamen gesproken.

Zaterdag in Katwijk

Linedancedag No. 23 @ TriPodia
Dansen, op een lijn…Ik haal er mn neus voor op.

Scream Bloody Scum III @ ScumSBS3 poster
Hell Yeah!! De derde editie van dit megavette Metalfestival alweer. Verwacht een uitverkocht Scum, met om 19:00 uur al een rij voor de deur. Twee podia met muziek, een uitgebreide metalmarkt, kick-ass art work en een dikke, hele dikke line-up van nieuwe bands gecombineerd met legendarische 80-ies Metalbands….die schijnbaar nog leven of uit de doden zijn opgewekt. WRAAAGHHH!!11!!

De Partycrashers @ Mimiek’s Theater
De zaterdagvoorstelling.

Zaterdag in de regio

Olivier Weiter & Sjors Varkevisser @ Club la Mer – Noordwijk
Zoals eerder gezegd, goed bezig daar!! Olivier Weiter draait ondanks zijn jonge leeftijd al een tijdje mee en heeft aardig wat grote zalen en feesten op zijn naam staan. Een DJ met als artiestennaam Sjors Varkevisser krijgt gelijk mijn zegen, al zal het internationaal dan weer minder aanspreken.

The Legs + Field of steel @ Rockcafé de Wurft – Noordwijk
The Legs, vette band. Past ook precies in een tent als de Wurftbar.

Zaterdag in Leiden

De Grote Prijs van de Bollenstreek 
Veelbelovende bandjes in deze voorronde van de GPVDB. Onze eigen Katwijkse vrolijkerds van Downriver Dead Men Go zijn ook van de partij. Blijft overigens een heerlijke duistere band en wat mij betreft gedoodverfd winnaar van deze voorronde.

Six Foot Leaping @ Rockcafé Lazarus – Leiden
Nieuwe Rijnsburgse band ontstaan uit de resten van Satellite Skin. Lekkere band. Ongedwongen en ongecompliceerde rauwe blues, 70-ies rock. Denk Jack White, maar dan uit Rijnsburg. Six Foot Leaping stond onlangs op PlugPop in Scum en maakte daar een goede indruk met een lekkere set rauwe gitaarblues. Gaan we absoluut meer van horen!!

Zondag
Is jouw zondag zomaar een dag? Waarop alles mag? Om bij te komen van die andere dag?lazy

Ok.  Lazy Rockin Sunday @ Scum it is!! Vanaf 15.00 uur lekker uitbrakken van het weekend met een bakje koffie en een stuk fruit in Scum. Bar is ’s avonds ook open, dus als het gezellig wordt kan je altijd nog aan de sap;)

Zoek je meer verdieping op deze bijzondere dag?
Das Marlijnes afdeling. Check hier Uitgelicht….

GOED WEEKEND!!!11!!1!!

 

 

Geschreven door: Offiettan

Geen reacties

Laat een reactie achter

X