Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Noordzee Zomerfestival presenteert programma 2024

Blog

Noordzee Zomerfestival presenteert programma 2024

De organisatie van het NZF heeft het programma voor het negendaagse gratis toegankelijke festival op het strand van Katwijk aan Zee rond. Het festival begint voor het publiek op 2 augustus 2024 en kent maar liefst 30 activiteiten.

Ook dit jaar blijft het concept van gratis toegankelijk overeind dankzij de steun van subsidiegevers, sponsoren en vrienden. De organisatie heeft extra uitgepakt met een sprankelende mix van dag- en avondactiviteiten.

Zo is de unieke Pasar Malam aan Zee groter dan ooit en nu voor het eerst op Zaterdag. Beleef de Indonesische sferen met je voeten in het zand. De markt loopt nu door tot in het centrum van Katwijk aan Zee.

Dit jaar zijn er drie top tributes: Stones Sessions, Nirvana tribute en Nederlands beste tribute band: Bee Gees Forever, die eerder de Ziggo Dome vier keer plat kreeg. De dance avond Full House @ the beach heeft als speciale gast top DJ Billy The Kit. Een bijzondere avond is het Zomercarnaval voor mensen met een beperking op de maandagavond met Frans Bauer.

Oude bekende activiteiten zoals kindermiddagen, bouwen met Lego en branding surfen staan ook dit jaar weer op het programma. Maar ook een aantal nieuwe activiteiten zoals schattenjacht met een metaal detector. De inschrijving voor het NK Touwtrekken en de zeskamp is geopend!

Ook het avondprogramma staat als een huis. Het is echt elke avond feest voor verschillende doelgroepen, van Q music Foute Party tot stevige Rock Night. En niet te vergeten twee hele mooie afsluiters. De Vrienden van Katwijk Live met Support Act en als afsluiting Live uit de Tap, met topartiesten en de bekende bar op het podium.

Het volledige programma is te vinden op de website van het Noordzee Zomerfestival; www.noordzeezomerfestival.nl. De toegang tot alle activiteiten is gratis. Toegang voor het avondprogramma is vanaf 18 jaar

Het Noordzee Zomerfestival begint op donderdag 1 augustus met een besloten avond voor sponsoren en vrienden. Op deze netwerkavond krijgt iedereen die het festival mogelijk maakt een mix van mooie muziek met een heerlijk hapje en drankje voorgeschoteld. Wilt u hierbij aanwezig zijn, geef u dan op als vriend of sponsor van het NZF. U krijgt dan ook voor 2 personen gegarandeerd toegang tot de festivaltent op alle andere muziekavonden.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X