Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Nieuwe voorstelling Mimiek’s Theater: Het geheugen van water

Blog

Nieuwe voorstelling Mimiek’s Theater: Het geheugen van water

 

waterBinnenkort presenteert Mimiek’s Theater, “Het geheugen van water”.

 

“Het geheugen van water” ging in juni 2012 in premiere in het DeLaMar met onder andere Tjitske Reidinga in de hoofdrollen. De schrijfster Shelagh Stephenson won met dit stuk in 2000 de Laurence Olivier Award voor “best new comedy” (Britse variant van de Broadway Tony Awards). De vertaling van het stuk lag in handen van Ger Thijs.

 

Drie zussen komen bijeen aan de vooravond van de begrafenis van hun moeder. Voor het eerst sinds lange tijd zijn ze weer samen en terug in het ouderlijk huis. Dit leidt tot scherpe en komische confrontaties en dialogen, waarin verborgen geheimen aan de oppervlakte komen. Alle zussen herinneren zich dezelfde gebeurtenissen uit hun jeugd op een andere manier. Wat is de waarheid en hoe betrouwbaar is ons geheugen? Wat weten we eigenlijk van onze familie? En van onszelf?

 

Spel: Richard van Delft, Cary van der Plas, Marian Sip, Leendert de Vries, Esther Wempe-Haasnoot, Ellen Zuijderduijn

 

Regie: Wil van der Bent

 

Speeldata: 1, 2, 8, 9, 22 en 23 november 2013

 

Aanvang: 20:15 uur. Zaal open 19:45 uur

 

Kaarten zijn in de voorverkoop te reserveren via de reserveerlijn 071-4035192 of via reserveren@mimiekstheater.nl. In de voorverkoop kosten de kaarten €8,75, aan de zaal €9,75. Donateurs betalen €3,75.

 

Meer informatie over deze voorstelling en de overige theateractiviteiten van Mimiek’s Theater is te  vinden op onze website: www.mimiekstheater.nl.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X