Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Nieuwe ronde Project Talent

Blog

Nieuwe ronde Project Talent

Talent ontdekken en ontwikkelen in de Duin- & Bollenstreek

“Steviger in mijn schoenen staan en weten dat ik dingen kan”

Meer dan 50 jongeren hebben de waarde van Project Talent ontdekt. Je talent ontdekken en ontwikkelen geeft een echte boost. Niet alleen voor jongeren een mooie kans, maar ook aangesloten organisaties zijn enthousiast over het proejct. September 2022 start Project Talent (opnieuw) in Hillegom, Lisse, Teylingen, Katwijk en Noordwijk/Noordwijkerhout. Inschrijvingen voor september zijn geopend.

Voor wie?

Denk je eens in. Je hebt een leuke opleiding gekozen, maar komt halverwege het schooljaar er achter dat deze opleiding toch niet inhoudt wat je er van had verwacht. Je bent uitgevallen op school omdat het lastig is aansluiting te vinden bij jouw klasgenoten. Of je doet een super leuke opleiding en wilt graag nog extra ervaring op doen. Allemaal redenen waarom jongeren mee doen aan Project Talent. De eerste lichting jongeren naderen het einde van hun persoonlijke Project Talent-reis en nemen mooie ervaringen mee in hun koffer.

Wat is Project Talent?

Project Talent is speciaal voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar die hun talenten willen ontdekken, nieuwe mensen willen ontmoeten en iets goeds willen doen voor een ander. Het project duurt totaal 6 maanden (van september 2022 t/m februari 2023). We starten de eerste maand met skills-trainingen over communicatie, presentatie, kwaliteiten en doelen. Vervolgens worden jongeren op basis van hun kwaliteiten en interesses gekoppeld aan lokale organisaties waar jongeren vrijwilligerswerk gaan doen. Tijdens deze 5 maanden krijgen jongeren begeleiding door intervisie en individuele gesprekken. Het traject wordt feestelijk afgerond met een landelijk erkend certificaat!

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X