Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/lhbti /Nieuwe ronde Coming-Out gespreksgroep COC Leiden voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar

Blog

Nieuwe ronde Coming-Out gespreksgroep COC Leiden voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar

COC Leiden start vanaf november met een nieuwe ronde voor de gemengde Coming-Out Gespreksgroep voor LHBT mannen en vrouwen. LHBT staat voor Lesbisch, Homo, Bi en Transgender. De eerste twee gespreksgroepen waren een succes en zijn als zeer waardevol ervaren door de deelnemers.

Het doel van de gespreksgroep is het in een vertrouwde omgeving kunnen praten met anderen over de coming-out en de daarbij opkomende vragen, problemen, gedachten en gevoelens. Ook de moeilijkheden die iemand ervaart in de zoektocht naar erkenning en acceptatie komen aan de orde. De ervaring leert dat deelname aan de gespreksgroep bijdraagt aan de acceptatie waardoor de gevoelens sneller een plaats krijgen. De acceptatie wordt vergroot door het kennismaken met gelijkgestemden waarmee ervaringen en verhalen uitgewisseld kunnen worden.

Er zijn acht bijeenkomsten in de avond van ongeveer 2 uur verspreid over twee maanden. De gesprekken vinden plaats in het COC Leiden aan de Langegracht 65, 2312NW, Leiden.

Voor deelname, vragen en/of meer details, mail naar: comingout@cocleiden.nl

 COC Leiden – Belangenorganisatie voor homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en de Duin- en Bollenstreek www.cocleiden.nl

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X