Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Nieuwe jeugdgroep bij toneelvereniging Mimiek’s Theater

Blog

Nieuwe jeugdgroep bij toneelvereniging Mimiek’s Theater

Eindelijk mag het publiek weer naar het theater. Dat betekend voor de leden van toneelvereniging Mimiek’s Theater dat zij ook weer kunnen gaan beginnen aan de repetities voor nieuwe producties. “En dat werd tijd ook!” volgens voorzitter Leon Krijgsman, die samen met zijn spelers staan te popelen om weer aan de slag te gaan. “Als toneelvereniging is het heel lang heel lastig geweest om met de corona-maatregelen toch activiteiten te organiseren. Juist tijdens toneelrepetities ben je heel intiem en dicht bij elkaar bezig. Het was eigenlijk al snel duidelijk dat dat niet kon afgelopen jaar.” “Daarbij werkte het ook demotiverend omdat niemand wist wanneer we überhaupt weer een toneelstuk in het theater zouden kunnen spelen”, vult secretaris Kees Barnhoorn aan. “We zijn allemaal blij dat we onze hobby weer kunnen gaan uitvoeren”.

Na de zomervakantie start de vereniging met een nieuwe jeugdgroep, voor spelers van 10-12 jaar.
“De huidige ‘jeugdspelgroep’ is in zijn geheel doorgestroomd naar de volgende groep, dus we hebben ruimte voor 12 nieuwe, enthousiaste kinderen!” vertelt Larissa Bos, de samen met Zilver van der Plas de jongste toneelspelers van de vereniging begeleidt. Elke zaterdagochtend komt de groep bij elkaar om allerlei toneeloefeningen te doen en de voorstellingen voor aan het einde van het seizoen voor te bereiden. Aanmelden voor de nieuwe jeugdgroep kan uiteraard nog steeds.

Het aanmeldformulier is te vinden op de site www.mimiekstheater.nl

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X