Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Nieuwe data gratis theorielessen Rijschool Zwanenburg @ Kattuk.nl

Blog

Nieuwe data gratis theorielessen Rijschool Zwanenburg @ Kattuk.nl

Lessen gaan door in de zomervakantie!

Wegens voortdurend succes gaan we na de zomervakantie door met de gratis theorielessen door Cees van Rijschool Zwanenburg bij Kattuk.nl in de tienerruimte van De Schuit.

Honderden jongeren hebben sinds de lockdown gratis theorielessen gevolgd bij Kattuk.nl in De Schuit. Om de week volgen 12 tot 25 deelnemers de gratis lessen.  Omdat deze lessen nog steeds enorm drukbezocht worden hebben we besloten in de zomervakantie door te gaan zodat iedereen de kans krijgt een of meerdere lessen te volgen.

Twee keer in de maand op dinsdag vanaf 16:30 uur aan de Dwarsstraat in Katwijk. Iedereen mag meedoen en er zitten verder geen verplichtingen aan vast. Ook ouderen die hun theoriekennis op willen halen zijn van harte welkom.

Check de poster voor alle data.

Over de theorielessen

In samenwerking met Kattuk.nl geeft Rijschool Zwanenburg gratis theorieles voor brommer, scooter, motor, auto en ieder ander denkbaar voertuig.  Twee keer per maand op dinsdag ben je van harte welkom om je theorie-examen vast voor te bereiden! Je hoeft je niet aan te melden, je kan gewoon binnenlopen en er zitten verder geen verplichtingen aan vast. Ook ouderen die hun theoriekennis op willen halen zijn van harte welkom.

Liever online les?

Tijdens de lockdowns zijn de lessen online verder gegaan in diverse livestreams. Bekijk deze lessen HIER.

Data en tijden

Hierna de data van de lessen. De lessen starten om 16:30 uur en duren ongeveer 1,5 uur.

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X