Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Nieuwe activiteiten bij het Kattuk.nl meidencafé

Blog

Nieuwe activiteiten bij het Kattuk.nl meidencafé

Het Meidencafé, speciaal voor meiden van 11 t/m 15 jaar oud. Elke dinsdagmiddag ( met uitzondering van de schoolvakanties ) van 15:00 t/m 17:00 in Huize Callao. Een middag voor meiden die houden van sport, een fotoshoot, hapjes, drankjes, kletsen, spelletjes en make-up. Onder leiding van twee geweldige meiden. 

IMG-20150317-WA0019

Vorige week was het fantastisch weer. Het was niet meer dan logisch om een terrasje te pakken. We hebben heerlijk bij de strandtent gezeten met de meiden van het meidencafé. Op het terras hebben we erg leuke activiteiten verzonnen voor de aankomende maanden. Wij zijn nu hard bezig om deze plannen werkelijkheid te laten worden. 

Wat zijn deze plannen? 

Wij zijn onder andere van plan om een bootkamp te organiseren, een dansworkshop, een schildersworkshop, een schminkworkshop en een verdedigingsworkshop. Heel veel leuke plannen die binnenkort worden uitgevoerd. Vind je dit leuk? Kom dan gezellig naar het meidencafé. 

Carin over het meidencafé.

”Ik ben Carin en kom uit Katwijk. Ik ga elke week naar Het meidencafé op Kattuk.nl. Het meidencafé is super gezellig! we leren elke week weer iets nieuws. Als je een probleem hebt kun je altijd bij de stagiaires terecht. Die helpen je verder waar nodig is, je mag dan ook zelf weten of je het privé wilt houden of openbaar wil maken. De activiteiten zijn erg leuk en op de planning staan nog veel meer leuke activiteiten.”

Ben je nieuwsgierig geworden? Ben jij een meisje tussen 11 en 15 jaar oud? Dan ben je elke dinsdagmiddag meer dan welkom! Stuur een mailtje naar yasminhoek@gmail.com als je vragen hebt of om je aan te melden, dan krijg je van ons de verdere informatie!

Geschreven door: Yasmin

Geen reacties

Laat een reactie achter

X