Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Nieuw: Krush Radio, radio voor jongeren

Blog

Nieuw: Krush Radio, radio voor jongeren

Vol goede moed hebben Katwijkse jongeren het voor elkaar gekregen om een lokale radio zender over het internet op te zetten voor jongeren. Krush radio word de stem voor Katwijkse jongeren, in samenwerking met Kattuk.nl

Krush radio zal zich onderscheiden om, anders dan andere radio zenders, zoveel mogelijk in te spelen op de interesses van lokale jongeren. Daarnaast zal Krush radio jongeren zoveel mogelijk actief betrekken. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid voor jonge lokale bandjes of DJ’s om live hun ding te komen doen in de uitzending.

Met een semi professionele studio, die zich bevind in het zelfde gebouw als Kattuk.nl, maken deze jongeren het mogelijk om een dagelijkse live uitzending te maken. Deze uitzending zal vanaf april te horen zijn via www.krushradio.nl en www.kattuk.nl.

Krush radio is nog opzoek naar vrijwilligers die zich actief willen inzetten binnen Krush radio. Ben jij goed in radio maken, goed in audio techniek of lijkt het jou gewoon leuk om algemeen medewerker te worden? Twijfel geen moment en meld je aan via info@krushradio.nl.

Luister vanaf april naar Krush radio via www.krushradio.nl of www.kattuk.nl!

Krush Radio wordt medemogelijk gemaakt door Kattuk.nl en Fonds 1818.

 

Geschreven door:   KrushRadio

Geen reacties

Laat een reactie achter

X