Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Nieuw hoofdstuk in soap rond verbouwing De Schuit. Update: Convenant De Schuit, Gemeente en Politie getekend

Blog

Nieuw hoofdstuk in soap rond verbouwing De Schuit. Update: Convenant De Schuit, Gemeente en Politie getekend

Update: Gemeente, politie en het bestuur van jongerencentrum De Schuit hebben vrijdagavond een convenant ondertekend met afspraken om overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken. Het jongerencentrum moet worden uitgebreid, maar de omwonenden zijn bang voor meer overlast. Afspraken, toezicht en bouwkundige aanpassingen, zoals een inpandige rookruimte, moeten er voor zorgen dat er minder overlast komt.

Bij totstandkoming van het convenant heeft een omwonende (die overigens tegen uitbreiding is) input geleverd. Ht is echter de zeer vraag of de omwonenden zich volledig kunnen vinden in het convenant.

Gemeente, politie en de Schuit zijn echter van mening dat er met het convenant een goede set aan afspraken ligt waarmee de nieuwe situatie, na de verbouwing,  in goede banen kan worden geleidt.

Klik HIER (.pdf) voor het volledige convenant

—-

Hierna de eerdere hoofdstukken uit de soap….

Na een tijdje stilte wordt er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de doorlopende soap die ‘de Verbouwing van de Schuit’ heet.

Het Leidsch Dagblad meldt vandaag dat de omwonenden (ze zijn boven water) van de Schuit naar de onafhankelijke commissie beroep en bezwaar van de gemeente zijn gestapt om de verbouwing en uitbreiding van de Schuit te stoppen. Ze doen dit omdat ze een toename van de overlast verwachten.

De gemeente houdt vast aan het plan en wil dat de verbouwing zo snel mogelijk start. Ze zien voor de Schuit vooral een rol in het van de straat houden van 16minners.

Klik HIER voor hier volledige artikel

Het lijkt erop dat de verbouwing hierdoor alweer vertraging op gaat lopen. Wordt een tienjarenplan zo. We houden je op de hoogte. Later meer….Veel meer….

Eerdere delen van de soap vind je  hierhier, hier, hier, hier, hier en HIER

oh ja hier nog eentje.

Politiek zijn de meningen verdeeld. HIER nog een ingezonden brief van de VVD, zomer 2011.

Geschreven door: Offiettan

Comments: 2

Laat een reactie achter

X