Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/D66 /Nieuw burgerraadslid D66 Carin Tawfik zet zich in voor jongeren en onderwijs

Blog

Nieuw burgerraadslid D66 Carin Tawfik zet zich in voor jongeren en onderwijs

Donderdag 28 mei legde Carin Tawfik tijdens een digitale raadsvergadering de eed af. In aanwezigheid en met gepaste afstand van de burgemeester, fractievoorzitter Ralf Boland en een enkel raadslid is zij in de raadszaal geïnstalleerd als nieuw burgerlid voor D66 Katwijk. Carin: ‘Ik wil mij inzetten voor gelijke kansen voor jongeren, bijvoorbeeld in het onderwijs’.

Carin liep eerder mee met de fractie als stagiair voor haar studie Bestuurskunde/Overheidsmanagement. Ze gaat zich in inzetten voor de onderwerpen sport, jongeren en onderwijs. ‘De motivatie om mij bezig te houden met deze onderwerpen komt omdat ik zelf nog jong ben. Ik zie in mijn omgeving jongeren sneller afhaken, bijvoorbeeld op het gebied van sport. Ook zie ik dat jongeren steeds meer te maken krijgen met een diploma– en prestatiesamenleving.’ Zelf heeft Carin stapsgewijs door kunnen groeien in haar studie. Dat wil ze voor iedereen mogelijk maken.

Jongeren verdienen kansen
Naast haar studie is Carin ook actief als External Relations Manager bij Enactus HHS, een non-profitorganisatie die studenten, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar verbinden. Zo stellen ze studenten in staat zich maatschappelijk te ontwikkelen. Carin wil ook op die manier een positieve impact op de maatschappij hebben en meehelpen aan het creëren van kansen voor getalenteerde jongeren.

Fractievoorzitter Ralf Boland is blij met de komst van Carin: ‘Het is geweldig dat iemand die nog zo jong is zich al zo inzet voor haar omgeving. Ze weet precies waar jongeren mee te maken krijgen. De fractie heeft al met Carin mogen samenwerken toen ze stage liep. We kijken allemaal uit naar haar bijdrage aan ons team’.  Carin volgt Lenneke Bosman op, die van 2015 tot afgelopen maart burgerraadslid was. Lenneke wil meer tijd aan haar onderneming kunnen besteden. Ralf: ‘Ik wil Lenneke ontzettend bedanken voor haar bijdrage in de fractie. Niet alleen wij, maar ook andere fracties zullen haar gaan missen’.

Persbericht D66 Katwijk

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X