Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Nieuw bij Mimiek’s Theater: Muziektheater!

Blog

Nieuw bij Mimiek’s Theater: Muziektheater!

Toneelvereniging Mimiek’s Theater start binnenkort met een nieuwe groep die zich bezig gaat houden met muziektheater.

De combinatie van zang en theater is op dit moment erg populair, maar er is in het Katwijkse verenigingsleven weinig aanbod. Vandaar dat de toneelvereniging heeft besloten om deze vorm van theater ook aan te gaan bieden. De deelnemers (15+) zullen onder leiding van actrice/zangeres Gerlinde Vliegenthart, in een traject van een half jaar, een voorstelling gaan maken. Naast wekelijkse groepsrepetities zullen er ook individuele repetities plaatsvinden.

‘Oude cluppie’
Vliegenthart is zelf geen onbekende voor de toneelvereniging. Voordat zij haar professionele zangcarrière begon, heeft ze als jeugdlid er al gespeeld en gezongen. “Ik heb er ontzettende veel zin in om hiermee te gaan beginnen. Juist ook omdat het bij mijn oude cluppie is”, aldus Gerlinde. Mimiek’s Theater heeft inmiddels haar onderkomen in het Dorpshuis Valkenburg en brengt ieder seizoen 4 tot 5 verschillende theaterproducties. Daar gaat het komende seizoen dus een nieuwe voorstelling van de muziektheatergroep bijkomen.

Aanmelden
Wil je meedoen met het muziektheaterproject? Meld je dan aan! Kunnen zingen is handig, maar hoeft niet per sé. Enthousiasme is belangrijker dan ervaring. De groep start in september 2019, wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. In juni zullen er twee startavonden met zang en toneelspel plaatsvinden. De voorstelling zal in maart 2020 gespeeld worden. Kijk voor meer informatie en om aan te melden op www.mimiekstheater.nl.

 De foto is gemaakt door Emile van Aelst.

De foto is gemaakt door Emile van Aelst. 

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X