Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Nederland Leest: word lid van Bibliotheek Katwijk voor de helft van het geld

Blog

Nederland Leest: word lid van Bibliotheek Katwijk voor de helft van het geld

Wie in de maand november, tijdens de campagne Nederland Leest, lid wordt van Bibliotheek Katwijk heeft een lekkere meevaller. Als je de afgelopen twee jaar geen lid bent geweest, kun je nu een jaarabonnement krijgen voor de helft van de prijs. (btw 18- is gratis. red.)

Een lidmaatschap van de bibliotheek is meer dan de moeite waard. De bibliotheek biedt onder meer: een gevarieerde collectie aan boeken, e-books en tijdschriften, een echte Makersplaets voor kinderen, korting op onze activiteiten met de leukste lezingen, films en workshops,
hulp en ondersteuning bij taal en digitale vaardigheden en gratis werk- en studeerplekken.

Word in november, Nederland Leest-maand, lid van Bibliotheek Katwijk (kan ook online!) en ontvang het eerste jaar 50% korting op je abonnement. En je krijgt er ook nog gratis het Nederland Leest-boek ‘Winterbloei’ van Jan Wolkers bij.

Persbericht Bibliotheek Katwijk

Btw tip van de redactie: ben je nog jonger dan 18 jaar en ben je nog geen lid van de Bieb?
Gauw doen dan. Is gratis!
Tot je 18e verjaardag leen je je boeken gratis bij bibliotheek Katwijk! Boeken, cd’s, films, games, ebooks, noem maar op!!!

Klik HIER om lid te worden!! 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X