Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Nederland Leest: word lid van Bibliotheek Katwijk voor de helft van het geld

Blog

Nederland Leest: word lid van Bibliotheek Katwijk voor de helft van het geld

Wie in de maand november, tijdens de campagne Nederland Leest, lid wordt van Bibliotheek Katwijk heeft een lekkere meevaller. Als je het afgelopen jaar geen lid bent geweest, kun je nu een jaarabonnement krijgen voor de helft van de prijs. En wie wil dat nu niet in deze vreemde tijden waarin we veel binnen zitten en onze sociale activiteiten op een laag pitje staan.

Lid worden van de bibliotheek is het waard! De bibliotheek biedt onder meer: een gevarieerde collectie aan boeken, e-books, luisterboeken en tijdschriften, een echte Makersplaets voor kinderen, korting op onze activiteiten met de leukste lezingen, films en workshops, hulp en ondersteuning bij taal en digitale vaardigheden en gratis werk- en studeerplekken. Met vestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en services zoals gratis reserveren is de bibliotheek als ‘een fijne vriend dichtbij’.

Word in november, Nederland Leest-maand, lid van Bibliotheek Katwijk (kan ook online!) en ontvang het eerste jaar 50% korting op je abonnement. En je krijgt er ook nog gratis het Nederland Leest-boek ‘Het zwijgen van Maria Zachea’ van Judith Koelemeijer bij. Een prachtig boek!

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X