Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Natuurfotowedstrijd 2017, voor jong en oud

Blog

Natuurfotowedstrijd 2017, voor jong en oud

Het Natuurcentrum Katwijk organiseert wederom een natuurfotowedstrijd. Stuur tot uiterlijk 1 oktober 2017 jouw drie beste natuurfoto’s (maximaal 1 MB) in naar foto@natuurcentrumkatwijk.nl en maak kans op mooie prijzen.

Dit jaar hebben we twee categorieën. Ben je jonger dan 18 jaar, dan doe je mee in de categorie Jeugd. Vanaf 18 jaar doe je mee in de categorie Volwassen. De foto’s moeten het afgelopen jaar (vanaf september 2016) zijn gemaakt, uiteraard in Katwijk.Of de foto’s gemaakt zijn met een fototoestel of met een mobieltje maakt niet uit. Stuur in die foto’s! Als je maar met zichtbaar plezier een natuurfoto hebt gemaakt in Katwijk. Vorig jaar ontvingen we meer dan 200 inzendingen!

De jury maakt uit beide categorieën een top vier selectie. Deze foto’s worden afgedrukt en ingelijst door Foto Kruyt en worden vanaf 7 oktober tentoongesteld in het Natuurcentrum Katwijk (bij de strandopgang tegenover de Oude Kerk). Hier kiest het publiek een winnaar in beide categorieën. Het Natuurcentrum Katwijk is geopend in het weekend en op woensdagmiddagen. Om te kunnen stemmen moet je wel daadwerkelijk daar naartoe!

De fotografen van de geëxposeerde foto’s die de top vier hebben behaald krijgen hun ingelijste foto mee naar huis. De jonge fotografen krijgen als extra prijs een workshop van natuurfotografen Arjan van Duijvenboden en Menno van Duijn. Maar ook de volwassenen krijgen nog een extra prijs: het deze zomer verschenen boek “Bijzonder Berkheide”. Beide hoofdprijswinnaars mogen hun foto af laten drukken op canvas bij Foto Kruyt.

Op zaterdag 21 oktober 2017 is iedereen van harte welkom bij de prijsuitreiking. Inloop vanaf 15:30uur in het Natuurcentrum Katwijk. Die middag worden de stemmen geteld en weten we wie de winnaars zijn.

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X