Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Muziekschool pakt uit op de Talent Night van het Veld van de Verbeelding

Blog

Muziekschool pakt uit op de Talent Night van het Veld van de Verbeelding

Verder optredens van rappers Forca en Sx, dansgroep Imagine, Impro-Theater, Partyband De Kattukse Post en een spectaculaire vuurshow

Op vrijdagavond 18 juli vanaf 19.00 uur opent het festival met een Talent Night. De avond start met ‘Cirque de la Musique’. Van jong tot oud laten leerlingen van de Muziekschool hun muzikale talent horen. Verwacht 50 muzikanten en zangeressen die in wisselende samenstelling prachtige muziek laten horen.

Hierop volgt een Impro-Theatershow waar het publiek wordt uitgedaagd om mee te doen. Lachen, gieren, brullen gegarandeerd! De hele avond zijn de beste graffitikunstenaars van Katwijk bezig met hun showcase, een graffitikunstwerk over de hele Wall of Fame, de graffitimuur op het terrein.

De rappers Forca en Sx, ondertussen vaste klanten op het festival, staan dit jaar weer op het podium. Allebei hebben ze nieuwe nummers die ze dolgraag met het publiek willen delen. We zijn benieuwd! Tussendoor geven de  jongeren van dansgroep Imagine een spetterende HipHop Dance Show, met de vetste moves en tricks. Als laatste staat de jonge partyband De Kattukse Post op het podium. Lekker in het gehoor liggende covers op een feestelijke manier gebracht. Party!

Het feest wordt afgesloten met een spectaculaire vuurshow.

Programma Talent Night
19:00 uur Opening Veld

19:00 uur Talentnight met:
– Muziekschool ‘Cirque de la Musique’
– ImproTheater
– Surprise Act
– Showcase Graffiti
– Fotoshoot door Kattuk.nl
20:45 uur Rap Optreden
– Forca
21:15 uur Dans Optreden
– Optreden van Imagine
21:45 uur Rap Optreden
– Optreden SX
22:15 uur Muziek
Partyband: De Kattukse Post
23:00 uur Vuurshow

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X