Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Mooie start van Visser ’t Hooft in Scum!!! UPDATE: Foto’s!!

Blog

Mooie start van Visser ’t Hooft in Scum!!! UPDATE: Foto’s!!

Afgelopen donderdag avond (4-10-2012) was het schoolfeest van het Visser ’t Hooft lyceum Rijnsburg. Meestal werden hun schoolfeesten gehouden in de Peuk in Valkenburg. Maar dit jaar niet, dit jaar hebben ze voor het hardrock centrum Scum gekozen. Rond half zeven gingen de deuren van Scum open voor de eerstejaars leerlingen. Onze welbekende DJ Mystica verzorgden samen met het VHL DJ-team de muziek voor de avond.

1 van de oude dingen die het visser ’t Hooft altijd tijdens hun schoolfeesten doen is dag ze de eersteklassers iemand uit hun klas in mochten wikkelen met wc papier. De klas die het snelste was mocht al het wc papier opruimen. Rond half 8 stroomde de tweede, derde en vierdeklassers Scum in. Op het einde van de avond zijn er wel geteld rond de 200 leerlingen binnen geweest. Toen ze met zijn alle sprongen en zongen ‘waar is dat feestje? Hier is dat feestje’ brak het feest ook letterlijk los. Lekker stampen en los gaan op de beste beats op dit moment.

Beetje jammer van de afhakers die weer zo snel weg waren. Voor jullie dit bericht. Mensen, had gebleven want jullie hebben het gezelligste school feest in tijden gewoon laten vliegen voor wat? Schaam jullie. Al met al was het een super avond met al de springende tienertjes. Wij van kattuk.nl zeggen dan ook. Volgende keer gewoon weer!!!

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X