Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Mocktails vallen in de smaak bij Tropical Pride Café

Blog

Mocktails vallen in de smaak bij Tropical Pride Café

Gezellige boel bij het Tropical Pride Café afgelopen vrijdagavond. Met zo’n 15 bezoekers hebben we een leuke avond gehad onder gelijkgestemden met fijne gesprekken onder het genot van tropische muziek en mocktails.

De ruimte was door de vrijwilligers helemaal in tropische sferen aangekleed met parasols, slingers, bloemen en opblaasbeesten en zag er prime deluxe uit. Omdat het nu een keer op een vrijdagavond was in plaats van op donderdag waren er ook een aantal mensen die normaal niet op donderdagen kunnen. Gezellig.

Hoogtepunt van de avond was het testen van diverse mocktails, om het half uur kwam er een nieuwe ronde voorbij. De alcoholvrije Strawberry Daiquiri en Sex on the Beach waren verreweg de meest populaire mocktails en vielen niet aan te slepen. Wil je ze zelf ook een keer maken? Check de recepten onderaan het bericht.

In de zomermaanden is er geen Pride Cafe, maar je bent natuurlijk wel van harte welkom op de inloop avonden van Kattuk.nl op donderdagen tussen 17 en 21 uur (m.u.v. de zomervakantie). Verder zijn er wilde plannen om in de zomer wat buitenactiviteiten op het strand te gaan organiseren, hierover later meer….

Recept Virgin Strawberry Daiquiri (foto)

Voor 10 mocktails heb je nodig:
– een blender, champagneglazen, parapluprikkers, rietjes
– een blik aardbeien op sap
– een halve bak verse aardbeien
– 30 ijsblokjes
– een hele flinke scheut aardbeienlimonade
– een halve liter koud water
– 2 limoenen
– 2 scheppen suiker

Pers de limoenen uit in de blender en laat de suiker hierin oplossen. Voeg het blik aardbeien, 10 losse aardbeien, de ijsblokjes en de limo toe en geef de blender een slinger. Schenk het resultaat in de cocktailglazen en garneer elk glas met een aardbei op een prikker. Rietje erin en Proost!

Recept Sex on the Beach Mocktail

Voor 10 mocktails heb je nodig:
– een blender, cocktailglazen, parapluprikkers
– een half pak dubbelfris sinasappel/perzik
– 20 ijsblokjes
– een halve fles cranberrysap
– Flinke scheut sinasappellimo
– Schijfjes manderijn

Doe de dubbelfris, ijsblokjes, limo en cranberrysap in de blender en geef deze een slinger. Schenk het daarna in cocktailglazen en garneer elk glas met een schijfje manderijn op een prikker. Klinkt als een hele zoete bende, maar het gaat je op zeker verrassen!

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X