Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Mimiek’s Theater start nieuwe theaterseizoen met Paul Haenen

Blog

Mimiek’s Theater start nieuwe theaterseizoen met Paul Haenen

“Brutale Winterbekentenissen” van Paul Haenen is de theaterproductie waarmee toneelvereniging Mimiek’s Theater haar nieuwe seizoen inluidt. Paul Haenen, o.a. bekend als acteur, programmamaker, presentator en zijn alter ego’s Margreet Dolman en dominee Gremdaat, schreef ook ruim 20 toneelwerken. “Brutale Winterbekentenissen” is een levenslustige komedie vol geestige schaduwzijden. De regie is in handen van Wilco Kuijt-Krijgsman. Esther Wempe-Haasnoot, Kees Barnhoorn, Marian Sip, Rik van Beelen en Larissa Bos tekenen voor de rollen in deze komedie.

Frank woont samen met twee zussen. Hij is getrouwd met de jongste en getrouwd geweest met de oudste. Hij heeft twee kinderen, van elke vrouw één. Gezamenlijk leiden ze een min of meer harmonieus gezinsleven. Ondertussen is er die onderhuidse spanning. De dochter en de zoon verzinnen een spel waarbij elk van de gezinsleden de schaduwzijde van zichzelf moet laten zien. Wat begon als een spel wordt een bikkelharde confrontatie met juist die kanten die ze zelf zo graag verborgen wilden houden.

Mimiek’s Theater gaat inmiddels haar vijfde seizoen in, in het Dorpshuis Valkenburg. De theaterzaal biedt plaats aan 70 man publiek. Op tijd de kaartjes kopen is dus aan te raden. De kaartjes zijn in de voorverkoop á € 11,00 online te koop via www.mimiekstheater.nl, bij het Dorpshuis Valkenburg en Pandora Feest&Funshop. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 5, vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober 2019.

foto Mimiek's Theater

v.l.n.r. achterste rij: Esther Wempe-Haasnoot, voorste rij: Kees Barnhoorn, Rik van Beelen, Larissa Bos, Marian Sip

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X