Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Mimiek’s Theater brengt thriller op de planken

Blog

Mimiek’s Theater brengt thriller op de planken

31 januari en 1 februari

Komende maand staat er spanning op het theatermenu bij toneelvereniging Mimiek’s Theater. De jongerengroep speelt dan namelijk “Gestrand”, een thriller onder regie van Mario van Dijk. 

De afgelopen jaren heeft de jongerengroep zich vaker gewaagd aan toneelproducties waarbij spanning niet geschuwd werd. Ook deze keer lijken ze er in geslaagd te zijn om een voorstelling neer te zetten waarbij het publiek op het puntje van de stoel zal zitten om mee te puzzelen om antwoorden te krijgen.

Gestrand
Als vier vriendinnen een avondje gaan stappen in Eindhoven, besluiten ze er maar meteen een gezellig weekendje van te maken. Maar als ze vast komen te zitten in de modder op een bospad, ver weg van de snelweg, moeten ze snel een slaapplek zien te vinden. Gelukkig vinden ze een huisje in het bos. De eigenaar van dit huis is echter niet zo blij met de komst van de dames. Als ze uiteindelijk toch mogen blijven volgt de ene vreselijke ontdekking na de andere. Wat een gezellig weekendje had moeten worden, eindigt in een nachtmerrie!

“Gestrand” wordt gespeeld op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020 in het Dorpshuis Valkenburg. Kaarten kunnen online worden gekocht via mimiekstheater.nl, bij het Dorpshuis en Pandora Feest&Funshop. De aanvangstijd van de voorstellingen is 20:15 uur.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X