Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Mijn verhaal: Coming Out

Blog

Mijn verhaal: Coming Out

Hoi,

Ik ben 21 jaar, een jongen en kort samengevat ben ik Biseksueel.

Hier kwam ik al op best jonge leeftijd achter, namelijk toen ik 13 jaar was.
Ik voelde me altijd anders dan andere jongens en ik keek ook eigenlijk hetzelfde naar meisjes als naar jongens, als het ging om verliefdheid/leuk vinden van. Ik wist nog niet wat het allemaal betekende, wat ik wel wist was dat ik niet alleen op jongens of alleen op meisjes viel.

Op 18 jarige leeftijd kwam ik uit de kast, vrijwel mijn hele vriendengroep heeft dit geaccepteerd. Sommige zagen het al aankomen. Bij mijn familie was dit anders. Ze houden enorm veel van mij, maar geloven in het christendom. Voor hun betekende het dus dat ik eigenlijk niet uit de kast kon komen.

Nu ben ik wel nog steeds zoekende en voel ik mezelf eigenlijk niet Biseksueel, maar Queer. Ik vind alles wel prima zolang iemand maar humor heeft.

Waar ik heel trots op ben is dat ik mijzelf heb geaccepteerd, omdat ik zoveel sterker en mooier geworden dan dat ik me had kunnen wensen toen ik 13 was.

– Anoniem

Bovenstaand blog is eerder verschenen op de insta van LHBTI Kattuk. Volg deze account voor meer info, blogs, foto’s en activiteiten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LHBTI kattuk.nl (@lhbti_kattuk.nl)

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X