Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Fotos /Met lekkerbekjes de lente in!

Blog

Met lekkerbekjes de lente in!

Een heerlijk visje op een zonovergoten dag

De leden van Welzijnskwartier Wijkteam Katwijk Zee waren vandaag druk in de weer met visbakken en rondbrengen in de wijken Cleijn Duin, Koestal en Zanderij. Natuurlijk volledig coronaproof.

De wijkwerkers hebben vorige week flyers rondgebracht en hier zijn enorm veel aanmeldingen op binnengekomen. In totaal zijn er ruim 300 lekkerbekjes bezorgd op zo’n 200 verschillende adressen.

Iedereen heeft heerlijk zitten smullen van de vis en natuurlijk was er ook tijd voor een praatje. Alle buurtbewoners wisten het initiatief prima te waarderen.

Wethouder Van Starkenburg kwam later op de middag ook een kijkje nemen om zich te laten informeren, mee te helpen, en natuurlijk een lekkerbekje mee te peuzelen.

Speciale dank gaat uit naar Visspecialist van der Marel voor het leveren van de vis, Wijkraad Katwijk aan den Rijn, Ilse en Wilma van Koestal4Kids en jongeren van Kattuk.nl voor het helpen bakken en rondbrengen.

Waarom doet Welzijnskwartier dit?
Ondanks de coronapandemie wil Welzijnskwartier wel goed in contact blijven met de buurtbewoners van de diverse wijken om te weten wat er speelt. Hoe kan dat beter dan op een typisch Katwijkse manier: een lekker visje bakken en deze bij de mensen thuis brengen. Zo leren wij de wijk en haar bewoners beter kennen en andersom. Win-win dus. Binnenkort zijn andere wijken aan de buurt. Hou je brievenbus goed in de gaten voor de flyer. Want, wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Hieronder de aftermovie en de foto’s.

 

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X