Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Meer geld nodig voor oudejaarsfeest

Blog

Meer geld nodig voor oudejaarsfeest

Er is meer geld nodig om het oudejaarsfeest op parkeerterrein Noordduinen in Katwijk te houden. De organisatie vraagt boven het toegezegde bedrag van dertigduizend euro nog eens bijna twintig mille.

 

Het college van B en W wil voorlopig niet verder gaan dan een kleine veertienduizend euro extra. De organisatie kan het zoals vroeger niet meer af met louter vrijwilligers. Het extra geld is nodig voor meer beveiliging, betere tenten en het inhuren van een professionele kracht voor 160 uur. Ook de huur van lockers, waardetransport en verplichte cursussen voor medewerkers kosten veel geld. Stichting Katwijkse Activiteiten (SKA) ziet daarom geen andere uitweg om meer – structurele – subsidie te vragen.

Meer in het Leidsch Dagblad van woensdag.

Bron: www.leidschdagblad.nl 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comments: 4

 • BachW

  Beantwoorden 05/11/201016:28

  En 5 euro entreegeld vragen? Is niet veel voor zo’n goed georganiseerd evenement. Ik snap dat het ‘gratis’ er dan vanaf is, maar dat zal denk ik niet minder volg trekken. ik bedoel voor alle bands en DJ’s die er komen 5 ekkies neertellen is toch pienuts? Wat haal je dan binnen? 2000 X 5 = 10k? Scheelt toch weer. 😉

 • Dirk Kuijt

  Beantwoorden 05/11/201016:32

  …elk jaar hetzelfde… bedelen bij die k#t gemeente om geld…

  Scum kan ook iedereen op straat laten zwerven, heeft de politie wat te doen!

  Kom op burgemeester, rotjes uit je oren!

 • Inspirator

  Beantwoorden 09/11/201009:13

  Waarom moet er toch zoveel geld ingestoken worden! Kennuh ze die jongeren niet gewoon beter opvoeduh dat ze iet gaan slopen, wat ook klauwen met geld kost!!!
  Wellicht een workshop vuurwerkbommen maken een leuk idee? 😉

 • Dirk Kuijt

  Beantwoorden 09/11/201016:49

  Oh ja, en jij noemt jezelf “Inspirator”…

  haha, #fail…

Laat een reactie achter

X