Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Manhunt: Waar is de fiets van Arjan?

Blog

Manhunt: Waar is de fiets van Arjan?

De fiets van Kattuk.nl redacteur Arjan is gejat in Leiden. Als je m hebt gezien of weet waar die is laat het hem dan ff weten. Ook als je klusjes te doen hebt in of rond je huis wil Arjan het graag weten. Tegen een geringe vergoeding gaat ie voor je aan de slag om geld voor een nieuwe fiets te verdienen.

Hieronder zijn verhaal, eerder verschenen op zijn facebookpagina

MIJN FIETS IS GESTOLEN

het was een mooie vrijdagmiddag. lekker weer dus ik had me vest aangetrokken. op naar me vriendin. het beloofde een leuke dag te worden. we zouden gaan winkelen. daarna lekker uit eten en vervolgens naar de bioscoop! om te vieren dat we al 2 maanden hadden. (we waren wel te laat want we hebben al langer)

we parkeerde onze fietsen bij dat kerkje op de haarlemmerstraat. ik zette mijn fiets op slot. en zei tegen me vriendin. wat een pareltje is mijn fiets toch he? een prachtige mountainbike. ik had hem 2 dagen daarvoor nog schoon gemaakt. ik had erg veel zorg voor me fiets. ik was er trots op.

zelf had ik nieuwe schoenen nodig. dus gingen we op zoek. winkel in en uit. ook moest me vriendin nog iets hebben. wat ook is gelukt. verder kochten we nog wat kado’tjes voor een verjaardag.

na dat alles gingen we heerlijk uit eten. en vergaten we helemaal de tijd. en dus was de film al begonnen. we besloten maar om naar huis te gaan. dus liepen we terug naar onze fietsen. toen we er bijna warren zei ik ‘wedde is me fiets nu weg’ en we liepen de hoek om. en toen stond ik met een mond vol tanden. want me fiets was weg… het enige wat er nog hing was een slot. doorgeknipt en wel.

welke idiot haalt het in zijn hoofd om met zijn poten aan MIJN fiets te zitten? en waar zal het waarschijnlijk om zijn gegaan? waarom zou zo’n verslaafde perse MIJN fiets moeten stellen. hem verkopen voor een zielige 50 euro wat hij bij lange niet na waard is om vervolgens weer verder te kunnen? WAAROM? WAAROM?

veel mensen weten hoe trots ik op mijn fiets was. maar ik vrees dat ik mijn prachtige cube ams 125 pro serie met costum onderdelen niet meer terug zal zien.

in ieder geval. het geld is op. en een nieuwe fiets zit er niet in. daarom heb ik besloten actie te gaan voeren! en klusjes te gaan doen in het huis. omdat een of andere mongool niet met zijn poten van MIJN fiets af kan blijven.

bedankt voor jullie aandacht

Geschreven door: Redactie

Comments: 5

 • hansvink15

  Beantwoorden 13/03/201314:45

  Awhh arme Arjan! Veel succes met die klusjes haha.

 • dirkvandeplas

  Beantwoorden 13/03/201318:44

  Ik maak een euro naar je over als je de tekst aanpast naar fatsoenlijk ABN.

  • Madelon

   Beantwoorden 14/03/201313:52

   Haha prachtige comment dirk!

  • arjanouwehand

   Beantwoorden 21/03/201320:24

   mag ik je er even op wijzen dat dat bovenste stukje niet door mij is geschreven, maar alleen dat eronder! ik was er juist zo trots op dat ik ondanks me dyslexie een redelijk stukje heb geschreven:)

 • Madelon

  Beantwoorden 14/03/201313:55

  tl;dr, Succes met de manhunt!

Laat een reactie achter

X