Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /Licht uit op gemeentehuis voor Earth Hour

Blog

Licht uit op gemeentehuis voor Earth Hour

Op zaterdag 27 maart van 20:30-21:30 uur dooft de gemeente Katwijk de lichten op het gemeentehuis voor Earth Hour. Tijdens Earth Hour gaat op zoveel mogelijk plekken in de wereld 1 uur het licht uit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op aarde. Miljoenen mensen, gemeenten en bedrijven in meer dan 180 landen doen jaarlijks mee. Doet u ook mee?

Duurzaamheid en een leefbare aarde zijn in de afgelopen jaren een steeds belangrijker onderwerp geworden. Over de hele wereld wordt gewerkt aan een duurzame toekomst. Ook de gemeente Katwijk werkt samen met bewoners en bedrijven aan een toekomstbestendige gemeente en vindt het belangrijk om Earth Hour te ondersteunen. Daarom gaat op 27 maart tussen 20:30 en 21:30 uur de hoofdverlichting van het gemeentehuis uit. Naast het gemeentehuis wordt ook het licht uitgedaan bij Molen de Geregtigheid.

Doe ook de lichten uit
Doe ook mee met Earth Hour door thuis alle lichten een uur uit te doen. Bedrijven die het licht in het bedrijfspand uitdoen kunnen ook meedoen.

Earth Hour LIVE
Tijdens Earth Hour organiseert WWF-Nederland van 20:15 tot 21:45 uur Earth Hour LIVE. Een livestream met muziek, interessante sprekers en inspirerende initiatieven voor de natuur. Om 20.30 uur, als het licht uitgaat, gaat de livestream op zwart. Earth Hour LIVE is dan verder als podcast te beluisteren. Meer informatie vindt u op www.wwf.nl.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X