Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/lhbti /LHBTQI+ praatgroep Family Supporters

Blog

LHBTQI+ praatgroep Family Supporters

Bij voldoende animo start Family Supporters Rijnland wederom een nieuwe LHBTIQ+ praatgroep. De groep gaat van start op woensdag 5 juni 2024. 

Binnenkort start onze LHBTQI+ praatgroep weer. Dit is een 5 weken durende praatgroep voor een brede leeftijdsgroep. Het is een ‘praat’groep waarbij het vooral om gezelligheid draait, het uitwisselen van ervaringen en het hebben van plezier met mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen. Het maakt niet uit waar je in je proces staat met betrekking tot je seksuele identiteit.

Tijdens de vorige groepen hebben we gesproken over: seksuele oriëntatie, de coming-out, de Gay Pride, (stereo)typen vanuit de media, genderdysforie en het uitwisselen van fijne (LHBTQI+) boeken, films of liedjes. Ook hebben we de laatste bijeenkomst een transvrouw uitgenodigd als ervaringsdeskundige.

De nieuwe LHBTQI+ praatgroep gaat binnenkort starten. De leeftijdscategorie is 10 tot 25 jaar. Liggen de leeftijden te ver uiteen? Dan zijn we, doordat we 2 begeleiders hebben, in staat om de groep te splitsen.

De data van de bijeenkomsten zijn:

  • Woensdag 5 juni van 16.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag 12 juni van 16.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag 26 juni van 16.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag 3 juli van 16.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag 10 juli van 16.00 tot 17.00 uur

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met Mike van Voorst. We horen graag van je!

E: mike@familysupporters.nl
T: 0682698821

Locatie:
Ina Boudier Bakkerplein 1, Leiden

Meer weten?

FamilySupporters

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X