Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Leuke Social Friday @ Kattuk.nl met Kookcafé Welzijnskwartier

Blog

Leuke Social Friday @ Kattuk.nl met Kookcafé Welzijnskwartier

Social Friday (30 september) viel bij Kattuk.nl vroeg dit jaar. Gisterenmiddag en avond (donderdag) hebben vrijwilligers van Kattuk.nl samen met de jongeren van het donderdag kookcafé van het jongerenwerk van Welzijnskwartier elkaar ontmoet in de kleine zaal van De Schuit.

Onder leiding van jongerenwerker Pascal en met hulp van de stagiairs en vrijwilligers werden er lekkere hapjes en snacks (o.a. vega knakworst met bladerdeeg) gemaakt. Tijdens het eten hebben de jongeren verder met elkaar kennisgemaakt en werd het al snel een gezellige bende. Hoogtepunt van de avond was de ‘Kroketten Swing Bingo’ een muziekquiz waar leuke prijsjes te winnen waren. Alle aanwezige jongeren (een stuk of 15) deden fanatiek mee en de (valse) bingo’s vlogen je om de oren. De avond was zo voorbij, maar niet voordat er afspraken werden gemaakt om vaker samen dingen te doen. Ze gaan we binnenkort samen met beide groepen DJ workshops volgen, hierover later meer…

Zoals gezegd, we waren er vroeg bij dit jaar. Vandaag (vrijdag) is het eigenlijk pas echt Social Friday. Check de insta van het jongerenwerk voor de activiteiten van vandaag. Foto’s van gisteren vind je onderaan dit bericht.

Vrijdag: Social Friday – Speciale avond voor jongeren

Geschreven door:   Arno

Geen reacties

Laat een reactie achter

X